Buvusio Alytaus mero krūtinėj – donoro širdis

Vytautas Grigaravičius.

Buvęs generalinis komisaras, Alytaus miesto meras Vytautas Grigaravičius neseniai išgyveno sudėtingą operaciją – jam buvo persodinta donoro širdis.

Operacija buvo atlikta sausio 5 dieną.

Naujienų portalui „Dzūkijos veidas“ buvęs komisaras ir Alytaus meras patikino, kad šiuo metu jis dar gydomas Kauno klinikose.

„Operacija truko daugiau nei 6 valandas – nuo 7 iki 14 val. Kol kas jaučiuosi pakankamai gerai. Šiandien mane iš reabilitacijos skyriaus perkėlė į kitą skyrių, kur toliau bus tęsiamas gydymas. Dar reikia vartoti vaistus, laša lašinės. Manau, kad ligoninėje dar praleisiu pora savaičių, o po to, jeigu viskas bus gerai, organizmas širdies neatmes, tai dar tris savaites lauks reabilitacija sanatorijoje“, – pasakojo V. Grigaravičius.

Jis socialiniame tinkle paliko jautrią žinutę, skirtą donorui ir jo šeimai, medikų kolektyvui, artimiesiems, draugams, bičiuliams.

„Sausio 5 d. patyriau antrąjį gimtadienį. Mano kūne pradėjo plakti donoro širdelė, kuri, tikiuosi, dar leis pagyventi, pabaigti nebaigtus darbus, pamatyti anūkų ateitį, ir, žinoma, jiems padėti. Dėl to, kas įvyko, esu dėkingas donorui bei jo šeimai ir be abejo dideliam medikų kolektyvui, pasiaukojančiai dirbančiam, kad mane išgelbėtų. Nuoširdus ačiū visiems. Žmonai Jolantai už nuolatinį rūpinimąsi ir tikėjimą viltimi, sūnums Egidijui ir Rolandui už pastovų rūpestį savo tėčiu… draugams ir bičiuliams. Visiems didelis ačiū. Būkite laimingi ir sveiki“, – socialiniame tinkle rašė V. Grigaravičius.

„Dzūkijos veidas“ primena, kad 2020 metų rugsėjį Kaune viešėjusį V. Grigaravičių ištiko infarktas. Po ilgo gydymo ir reabilitacijos laiko jis buvo išleistas į namus, o praėjusį rugsėjį vėl pateko į ligoninę, kur buvo atlikta dar viena operacija.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *