Alytaus jaunimo centrui – 30!

Alytaus miesto savivaldybės nuotraukos.

Alytaus jaunimo centras savaitgalį šventiniu renginiu minėjo trisdešimties metų veiklos jubiliejų.

Jubiliejaus proga Jaunimo centro bendruomenę pasveikinti atvyko Alytaus miesto savivaldybės meras Nerijus Cesiulis, mero pavaduotoja Jurgita Šukevičienė, Kultūros, švietimo ir sporto komiteto pirmininkė Nijolė Makštutienė, administracijos direktorė Ona Balevičiūtė, Seimo Pirmininko pavaduotojas Julius Sabatauskas, Seimo nariai Vytautas Bakas ir Robertas Šarknickas, švietimo įstaigų vadovai, kiti garbūs svečiai.

„Stebėdamas tai, kas šiandien vyksta scenoje, pagalvojau, kiek man pačiam yra svarbus Jaunimo centras ir kiek pačių gražiausių jaunystės dienų praleidau jame. Jaunimo centre aš išmokau groti gitara, o tuomet, kai Jaunimo centras dar vadinosi Moksleivių kūrybos centru, man teko groti diskotekose. Ko gero, su šia įstaiga susijusių istorijų prisimename kiekvienas, nes Jaunimo centras išugdė ne šimtus ir ne tūkstančius, o šimtus tūkstančių talentingų, profesionalių žmonių. Vienus talentus matome čia, scenoje, kitus – televizijos ekranuose, o dar kiti savo talentą rodo visam pasauliui,“ – jubiliejaus proga sveikindamas Jaunimo centro bendruomenę, čia ugdomais jaunaisiais talentais džiaugėsi Alytaus miesto savivaldybės meras N. Cesiulis.

Mero pavaduotoja J. Šukevičienė jubiliejų minėjusiai įstaigai linkėjo sėkmės ir ilgų gyvavimo metų, o visiems – gražių ir jaukių artėjančių švenčių.

Alytaus miesto savivaldybės vadovai Jaunimo centro bendruomenei įteikė 300 Eur čekį ir specialią visiems centro darbuotojams skirtą padėką.

30-ojo jubiliejaus proga vykusio šventinio koncerto metu scenoje pasirodė daugybė Jaunimo centre šokti, dainuoti ar įvairiais instrumentais groti besimokančių vaikų. Žiūrovai taip pat išvydo laisvalaikiu šokio užsiėmimus centre lankančių vyresnio amžiaus alytiškių pasirodymą.

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *