Kaip stilingai dekoruoti vonios kambarį?

Nesvarbu, vonios kambarys didelis ar mažas, jis taip pat turi atspindėti bendrą namų interjerą. Šioje erdvėje vyksta pasiruošimas naujai dienai, o vakare čia gera skirti laiko atpalaiduojantiems namų SPA ritualams. Tad apžvelkime, kaip stilingai įrengti ir lengvai dekoruoti vonios kambario patalpą.

Išsirinkite spalvų paletę

Prieš pirkdami aksesuarus, atsižvelkite į spalvų paletę, vyraujančią namuose. Jeigu dabartinė nedidelės patalpos spalva neteikia džiaugsmo, galite drąsiai ją pakeisti. Dizaineriai pataria nebijoti sodrių ir tamsių spalvų, mat jos suteikia aplinkai intymumo ir leidžia išreikšti savitą asmenybę. Be to, tamsesnė spalvų paletė suteikia erdvei prabangos jausmą.

Norėdami išlaikyti harmoniją, atkreipkite dėmesį, jog vonios aksesuarai būtų šviesesnio atspalvio. Pavyzdžiui, išsirinkę baltą ar kreminės spalvos muilo dozatorių, būsite užtikrinti, kad šis puikiai derės prie sodrios spalvos kambario. Įvairius stilingus vonios aksesuarus galite rasti internetiniame prekybos salone Imdeco.lt.

Patieskite kilimą

Kilimai suteikia jaukumo ir komforto visose patalpose, ne išimtis ir vonios kambarys. Norint išvengti drėgnų grindų, verta investuoti į kokybišką kilimėlį. Tokį, kuris gerai sugeria vandens lašus. Atsistojus ant minkšto kilimo, ryto ritualai bus dar malonesni, o išlipus iš dušo ar vonios, nereikės baimintis dėl šlapio paviršiaus.

Dairydamiesi vonios kilimėlio, atkreipkite dėmesį į jo dydį ir spalvą. Pavyzdžiui, šviesiame vonios kambaryje puikiai atrodys pilkos ar juodos spalvos kilimas. Švelniais kutais padengtas kilimėlis atrodys prabangiai ir maloniai priglus prie jūsų kojų.

Įsigykite rinkinius

Kai norisi papuošti vonios kambarį, vienas saugiausių sprendimų yra stilingi ir praktiški vonios kambario rinkiniai. Įsigydami rinkinį, lengvai išlaikysite patalpą stilingą. Visus reikalingus daiktus rasite vienoje parduotuvėje, todėl tai ypač patogu taupantiems laiką.

Tik tinkamai parinktomis spalvomis ir stilingais aksesuarais galite sukurti išbaigtos erdvės įspūdį. Tačiau svarbu nepamiršti, kad čia turi būti malonu ir gera pradėti dieną, o vakare – pasiruošti poilsiui po sunkios darbo dienos. Kai kiekviena detalė vonios kambaryje yra apgalvota, telieka mėgautis akimirkomis nuosavame namų SPA.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *