Kalėdų laukimas prasideda Kurnėnuose

Alytaus rajono savivaldybės nuotr.

Alytaus rajono savivaldybė ir Kultūros centras kviečia gruodžio mėnesį į edukacijas, susitikimus ir fotosesija su Kalėdų Seneliu, adventinius vakarus ir koncertus Kurnėnų mokykloje.

Kiekvieną trečiadienį nuo 10 iki 17 val. galimas mokyklos lankymas, grupėms ekskursijas ves Kalėdų Senelis. Ekskursijų pradžia 10, 12, 14, 16 val. Vyks edukacija dailyraščio rašymas žąsies plunksna „Noras Kalėdų Seneliui!“, fotosesija Kalėdų Senelio krėsle.

Gruodžio 8, 15 d. 16 val.  vyks adventinių giesmių ir dainų vakaras „Stebuklingą naktį“(dalyvauja Kultūros centro skyrių duetai).

Gruodžio 29 d. 16 val. – koncertas „Kalėdinių dainų pūga“(dalyvauja Kultūros centro skyrių duetai).

Galima užsisakyti mokamas edukacijas (trečiadieniais) iš anksto susitarus (grupėms, ne mažiaus 10 dalyvių): pasakos skaitymas su Kalėdų Seneliu, smilkalų iš natūralių žolelių ir vaistažolių gaminimo edukacija, žvakių iš natūralaus bičių vaško liejimo edukacija.

Gruodžio 3 d. vyks eglutės žaisliukų dirbtuvėse „Nuo šiaudinio angeliuko iki molinio nykštuko“ (žaisliuko iš vilnos vėlimas, kalėdinio nykštuko iš molio, burbulo iš siūlų, žaisliuko iš šieno gaminimas).

Pagamintais žaisliukais bus puošiama Kurnėnų eglutė.

Trečiadieniais veiks Alytaus profesinio rengimo centro kavinė, kurioje galima papietauti, pasimėgauti kava, arbata ir desertais.

Informacija telefonu (8 315) 69 005.

Alytaus rajono savivaldybės, Kultūros centro informacija

Vienas komentaras apie “Kalėdų laukimas prasideda Kurnėnuose

  1. Teko ir man būti šioje mokykloje, dalyvauti pamokose. Močiutė čia dirbo mokytoja.Nuostabūs prisiminimai 🙂

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *