Sunkiosios atletikos čempionate alytiškiai lipo ant apdovanojimų pakylos

Alytaus sporto ir rekreacijos centro nuotraukos.

Druskininkuose lapkričio 11-12 dienomis vyko Lietuvos suaugusiųjų vyrų ir moterų atskirų veiksmų sunkiosios atletikos čempionatas. Jame dalyvavo ir Alytaus sporto rekreacijos centro sportininkai ir sportininkės bei prasivežė prizinių apdovanojimų.

Moterų grupėje, svorio kategorijoje iki 59 kilogramų Lėja Minsevičiūtė rovimo veiksme iškėlusi 40 kg. štangą, užėmė 4 vietą, tačiau stūmimo veiksme įveikusi 56kg. sveriančią štangą iškovojo 3 vietą ir bendroje įskaitoje (dvikovėje) iškovojo 3 vietą.

Antrą dieną startavo vyrai. Pirmasis Anicetas Čeponis svorio kategorijoje iki 61 kilogramų rovimo veiksme išrovė 77 kg. ir užėmė 2 vietą, o stūmimo veiksme iškėlė 97 kg. ir taip pat iškovojo sidabro medalį. Dvikovėje iškėlęs 174 kg. taip pat liko antroje vietoje.

Sunkesnėje svorio kategorijoje iki 96 kg. dalyvavo Eismantas Keršys. Pagerindamas savo asmeninį rezultatą rovimo veiksme iškėlęs 128 kg. užėmė 2 vietą, o stūmimo veiksme iškėlė 155 kg. ir užėmė 3 vietą, su 283 kilogramais dvikovėje iškovojo 2 vietą.

Sportininkų treneris – Tadas Statkevičius.

Alytaus sporto ir rekreacijos centro informacija

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *