Tėvai – į renginį, vaikai – į „Kultūriuką“

Alytaus kultūros centro nuotraukos.

Alytaus kultūros centre po vidaus patalpų renovacijos įrengta nauja erdvė – vaikų kultūros studija. „Kultūriuko“ vardą gavusi studija rugsėjo mėnesį pakvietė mažuosius į atidarymą, o dabar tęsia veiklą ir kviečia šeimas nemokamai pasinaudoti dar patogesne galimybe lankytis renginiuose.

Ne visų renginių turinys tinka mažiesiems žiūrovams, be to, ne visos šeimos turi, kas gali prižiūrėti vaikus, kol tėvai nuvyks į renginį. „Kultūriuko“ studijos aplinka draugiška vaikams, čia jie ras įvairių užduotėlių, žaidimų, žaislų, su vaikais bendrauja ir veiklas jiems siūlo kvalifikuotos specialistės. Vienu metu studijoje priimama iki dešimties vaikų.

Studija atvira ne visada, darbo laikas parenkamas pagal renginių kalendorių, atsižvelgiant į tai, kurio renginio auditorija dažniau gali būti jaunos šeimos, turinčios mažamečių vaikų. Vienas tokių renginių vyks jau šį ketvirtadienį, lapkričio 18 d., 18 val. – tai „Domino“ teatro spektaklis „Tobuli melagiai“. Į spektaklį atvyksiantys tėvai vis dar gali registruoti vaikus į vaikų kultūros studiją ir suteikti jiems galimybę taip pat smagiai praleisti laiką. Kita numatoma „Kultūriuko“ veikimo data – gruodžio 14 d. Mes Jūsų laukiame!

Registracija į „Kultūriuką“ vyksta telefonu +370 648 324 35 arba el. paštu komunikacija@alytuskc.lt. Registruojantis prašoma nurodyti vaiko vardą pavardę, amžių ir tėvų telefono numerį.

Alytaus kultūros centro informacija

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *