Andrius Kaniava Alytuje pristatys rudeniu dvelkiančią naują kompaktinę plokštelę

Jau ateinantį šeštadienį, 18:00 val., Alytaus miesto teatre įvyks ilgai lauktas susitikimas. Kai pernai pavasarį pasaulį ir Lietuvą ištiko priverstinė pauzė, aktorius, dainų autorius ir atlikėjas Andrius Kaniava nepasidavė niūrioms nuotaikoms. Naudodamasis virtualiomis komunikacijos priemonėmis, vienuolika vakarų iš eilės jis siuntė „žinias pasauliui“. Tos žinios buvo užkoduotos šmaikščiuose monologuose, jautriuose pasakojimuose ir dainų eilutėse. Vertėtų pabrėžti, kad visiškai naujų dainų eilutėse. Karantinui užsitęsus, o kūrybiniam troškuliui vis didėjant, A. Kaniava pasitelkė ištikimų bičiulių – muzikantų pagalbą ir įrašė albumą romantišku pavadinimu „Ruduo nesibaigiančioj metų alėjoj“. Naujų dvylikos dainų kelionė tęsiasi po visą Lietuvą ir spalio 16 dieną visos naujos dainos suskambės Alytuje.

Šiuo naujuoju albumu Andrius Kaniava turi nuoširdų norą nusiųsti žinią pasauliui ir savo klausytojams: kaip svarbu nepamesti savasties, matyti pasaulio grožį net keisčiausiose jo išraiškose, išlaikyti kūrybiškumą ir viltį, kad viskas yra įmanoma. Na, ir, aišku, sugriauti nusistovėjusią nuomonę, kad geros gali būti tik senos dainos.

Atlikėjas lenkia galvą prieš savo bendražygius, prisidėjusius prie albumo gimimo: gitaros virtuozą Aleksandrą Ten, smuikininką Tadą Dešuką, skambųjį būgnininką Gintą Gascevičių, jaunosios kartos talentus Simoną Navicką (bosinė gitara) ir Gintarę Bauerytę (pritariamasis vokalas), garso režisierių Justiną Ladygą, dizainerę maketuotoją Agnę Lasinskienę. Albumas yra įrašytas ypatingoje vietoje – legendinės Vilniaus plokštelinės garso įrašų studijoje.

Renginio organizatoriai – geros muzikos ekspertai „Bardai LT“ – spalio 16 d. kviečia kartu su A. Kaniava pasivaikščioti po nesibaigiančią alėją, sugrįžti į savo pradžią, dar paprastą, šviesią ir nepagadintą, stabtelti ir prisėsti ant suoliuko, sutikti artimą sielą ar kokią efemerišką būtybę, o gal net ir patį save.

VšĮ BARDAI LT informacija

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *