Meras Nerijus Cesiulis puodeliui arbatos kviečia senjorus

Alytaus miesto savivaldybės nuotr.

Spalio 1 dieną kasmet minima Tarptautinė pagyvenusių žmonių diena. Alytuje šiemet ji prasidės nuo pat ryto įvairiais nemokamais renginiais ir reginiais senjorams.

11 valandą jie laukiami Alytaus miesto kino teatre „Dainava“, kuriame bus transliuojamas lietuviškos kino klasikos šedevras – filmas „Velnio nuotaka“.

15 valandą Alytaus miesto savivaldybės meras Nerijus Cesiulis puodeliui arbatos senjorus kviečia į Alytaus kultūros centrą.

„Brangūs senjorai, Jūs mums – be galo svarbūs ir reikalingi. Savo gyvenimiška patirtimi, gebėjimu išlikti aktyviais visuomenės nariais, padėti vieni kitiems ir kartu įveikti visas negandas – Jūs įkvepiate aplinkinius, verčiate pasitempti ir gyventi prasmingai. Todėl nuoširdžiai kviečiu Jus susitikti, pabendrauti, prisiminti tai, kas džiugina, išsikalbėti, kas spaudžia širdį, įvertinti tai, ką turime brangiausia ir drauge išgerti arbatos“, – kviesdamas senjorus puodeliui arbatos sakė Alytaus miesto meras N.Cesiulis.

Prie restauruotos freskos bus galima ne tik pabendrauti su meru, bet ir gauti juoko jogos terapiją, išgirsti alytiškio Alberto Antanavičiaus – Šekspyro atliekamas dainas, o 16 valandą kultūros centro Didžiojoje salėje visiems susirinkusiems gerą nuotaiką dovanos kapela „Sadūnai“.

Vakare, 18 valandą Alytaus miesto teatre – vengrų režisieriaus Szabo K. Istvan kartu su mūsų teatralais sukurtas spektaklis  „Ivona – Burgundijos princesė“.

Nemokamus kvietimus į kino seansą „Velnio nuotaka“ galima pasiimti „Dainavos“ kino teatre, o į spektaklį – Alytaus miesto teatro kasoje.

Primename, kad visi renginiai nemokami. Dėl galiojančių ekstremalios situacijos reikalavimų, įėjimas į juos – tik su galimybių pasu.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *