Visa informacija apie Alytuje teikiamas socialines paslaugas – lankstinuke

Alytuje veikia penkios socialines paslaugas teikiančios įstaigos. Šių įstaigų teikiamų paslaugų įvairovė plati – bendrosios socialinės, specialiosios socialinės, socialinės priežiūros, kompleksinės paslaugos šeimai, darbo su jaunimo gatvėje, atviro darbo su jaunimu, medicininės ir reabilitacijos paslaugos ir t.t. Prireikus minėtų ar kitų socialinių paslaugų ko gero sėdame prie kompiuterio ir ieškome reikiamos informacijos. O kur jos ieškoti, jeigu neturi interneto?

Nuo šiol visą informaciją apie Alytaus mieste teikiamas socialines paslaugas alytiškiai ras informaciniame lankstinuke.

Prieš keletą dienų lankstinuką „Kokias socialines paslaugas galite gauti Alytuje?“ išleido Alytaus miesto savivaldybė.

„Daugeliui alytiškių vienokių ar kitokių socialinių paslaugų prireikia vos ne kasdien, o informacijos internete tiek daug, kad kartais sunku susigaudyti. Tad siekdami, kad ši informacija pasiektų kiekvieną alytiškį, išleidome lankstinuką, kuriame trumpai ir aiškiai pateikiama informacija apie visas Alytuje teikiamas socialines paslaugas“,  – sako Alytaus miesto savivaldybės mero pavaduotoja Jurgita Šukevičienė.

Lankstinuką „Kokias socialines paslaugas galite gauti Alytuje?“ greitu metu alytiškiai ras Alytaus miesto šeimos centre, Alytaus nakvynės namuose, Alytaus miesto socialinių paslaugų centre, Alytaus miesto bendruomenės centre, Alytaus medicininės, reabilitacijos ir sporto centre, Neįgaliųjų užimtumo dienos centre, poliklinikoje, Alytaus apskrities S. Kudirkos ligoninėje  arba užsukę į Alytaus miesto savivaldybės priimamąjį (Rotušės a. 4) bei Socialinės paramos skyrių (Vilties g. 28A).

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *