Naujasis ASRC sezonas – lankytojams su galimybių pasais

Pasak ASRC direktoriaus Tomo Stupurio, naujojo ASRC sezono pradžia sutampa su rugsėjo 13-ąja, nes nuo šios dienos daugiau aiškumo.

Alytaus sporto ir rekreacijos centras (ASRC) pradeda naują veiklos sezoną ir duris atveria miesto gyventojams, turintiems galimybių pasus. Naujasis sezonas sutampa su rugsėjo 13-ąją besikeičiančiais pandeminiais reikalavimais. Ką naujajame sezone centras pasiūlys lankytojams?

Pasak ASRC direktoriaus Tomo Stupurio, naujojo ASRC sezono pradžia sutampa su rugsėjo 13-ąja, nes nuo šios dienos daugiau aiškumo. Veikla atnaujinama ir centre esančiame baseine.

„Labai tikimės, kad nereikės taikyti drastiškų priemonių siekiant apsisaugoti nuo užsikrėtimų koronavirusu ir galėsime visas veiklas vykdyti nevaržomai“, – vylėsi T. Stupuris.

Įvairius sportinius būrelius lankantiems vaikams nuo rugsėjo 13-osios įsigaliosiantys pandeminiai reikalavimai iš esmės nieko nekeičia ir užsiėmimus jie galės lankyti kaip ir anksčiau, tik reikės laikytis saugumo priemonių.

Užsiėmimai ir šį sezoną išlieka tradiciniai. ASRC lankytojams gali pasiūlyti 13 individualių sporto šakų bei 6 komandines sporto šakas.

Trenerių gretas papildė ir naujų specialistų.

„Kaip tik turime naują, jauną, perspektyvų rankinio trenerį, neseniai baigusį profesionalią karjerą užsienyje. Jis atėjo į mūsų gretas turėdamas šviežių minčių ir daug motyvacijos“, – sakė T. Stupuris.

Populiariausių užsiėmimų sąraše išlieka krepšinis, futbolas, rankinis, tinklinis ir plaukimas. ASRC galima rinktis ir ne tokių tradicinių sporto šakų – šaudymą iš lanko, boksą, dziudo, imtynes ir pan.

Prasidėjus rudeniui, jaučiamas ir ASRC užsiėmimus lankyti norinčiųjų aktyvumas. Jie skuba registruotis į įvairias sporto šakas.

„Prasidėjus naujiems mokslo metams, sulaukėme interesantų užklausimų, registracijų. Po ilgo karantininio laiko, nuotolinio mokymo vaikai taip pat išsiilgę veiklų ir bendravimo, naujų galimybių“, – sakė T. Stupuris.

Nesikeičia nei užsiėmimų įkainiai, nei jų apmokėjimo tvarka.

Yra planų 2-4 klasių mokiniams organizuoti plaukiojimo mokymus baseine, tačiau, pasak T. Stupurio, planuoti daugiau naujovių dėl pandeminės situacijos stabilumo stokos būtų sudėtinga.

„Todėl keliame sau trumpalaikius tikslus ir planus, tačiau ateity naujovių tikimės pasiūlyti“, – tikino ASRC direktorius.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *