Jaunimo parke pradedami demontuoti vaikų žaidimų įrenginiai

Alytaus miesto savivaldybės nuotr.

Jaunimo parkas po truputį keičiasi ir įgauna naują vaizdą. Pirmadienį atidaryta augintinių erdvė, o šiomis dienomis pradėti demontuoti vaikų žaidimų įrenginiai. Vietoj jų iki šių metų lapkričio pabaigos UAB „Alstapa“ įrengs krepšinio aikštelę.

Vaikų žaidimų aikštelės įrenginiai niekur nedings, jie bus suremontuoti ir atnaujinti, o vėliau – perkelti į kitas miesto viešąsias erdves.

Nauja įrengiama krepšinio aikštelė bus tarsi iš dviejų dalių – pagrindinė aikštelė, dvi mažos (pusinės) krepšinio aikštelės. Speciali smūgiams atspari danga bus nuspalvinta mėlyna ir raudona spalvomis, tad ir žaidžiantys galės pasirinkti vienos ar kitos komandos spalvą.

Krepšinio aikštelė užbaigs Jaunimo parko sporto erdvės kompleksą, kuriame praėjusiais metais buvo įrengtos trys tinklinio aikštelės, o dar anksčiau – lauko treniruokliai.

Dabartinė Jaunimo parko vaikų žaidimų aikštelių vieta bus perkelta į kitoje pusėje esančią vaikų žaidimų erdvę. Joje mažiesiems alytiškiams bus įkurta viena įspūdingo dydžio vaikų žaidimų aikštelė su aštuonių metrų bokštu, čiuožyklomis, muzikine arka, sūpynėmis, karstynėmis ir laipynėmis, o po visais įrenginiais bus sumontuota speciali nuo skaudžių smūgių apsauganti spalvinga danga.

Tad tiek mažųjų alytiškių, tiek tėvelių prašome nenusiminti, kad kurį laiką vaikams žaisti skirtų  įrenginių Jaunimo parke bus mažiau. Naujos vaikų žaidimų aikštelės įrengimo darbams pasibaigus,mažieji  galės smagiai leisti laiką naujame išskirtiniame vaikų žaidimų komplekse.

Naujos vaikų žaidimų aikštelės įrengimas kainuos beveik 49 tūkst. Eur.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *