Centrinis Alytaus paštas – jau naujose patalpose

Nuo rugsėjo 1 d. Alytaus gyventojų patogumui miesto centre esantis paštas (Pulko g. 12) perkeltas į naujas, pagal modernią koncepciją įrengtas patalpas. Pašto klientai nuo šiol aptarnaujami prekybos centre „Centro“. Naujajame pašte klientams suteikta daugiau patogumo – paštas dirba ilgiau, įrengta erdvi klientų aptarnavimo salė, šalia prekybos centro yra automobilių stovėjimo aikštelė.

„Pašto skyrių atnaujinimas yra vienas iš mūsų strateginių prioritetų. Alytaus centre esantis paštas perkeltas į netoliese esantį prekybos centrą neatsitiktinai. Svarbiausias kriterijus, kuriuo vadovaujamasi perkeliant pašto skyrius, yra kokybiškų ir patogiai prieinamų paslaugų klientams užtikrinimas. Dauguma atnaujinamų pašto skyrių yra perkeliami į prekybos centrus, nes tai dažnai gyventojų lankoma vieta – klientams čia patogu užsukti į paštą einant apsipirkti, taip pat greta yra automobilių stovėjimo aikštelės, o patalpos pritaikytos žmonėms su negalia,“ – sako Lietuvos pašto tinklo direktorius Jonas Sadauskas.

Naujajame pašto skyriuje įrengti 4 klientų aptarnavimo langeliai. Nors paštas antrame aukšte, užtikrintas žmonių su negalia bei tėvelių su vaikų vežimėliais patekimas į patalpas – į antrąjį aukštą galima patekti liftu arba eskalatoriumi. Dideliu patogumu taps ilgesnis pašto skyriaus darbo laikas: pirmadienį–penktadienį skyrius dirba nuo 08:00 val. iki 19:00 val., šeštadienį – nuo 09:00 val. iki 17:00 val.

Tai jau 49 pagal naują koncepciją atnaujintas Lietuvos pašto skyrius. Skyrių atnaujinimas yra vienas iš strateginių įmonės prioritetų, siekiant klientams paslaugas teikti kokybiškai, šiuolaikiškai ir patogiai.

Lietuvos pašto informacija

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *