Keičiasi LVŽS frakcijos seniūnas: galimi pokyčiai ir Alytaus miesto taryboje

Keičiasi Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) frakcijos Alytaus miesto taryboje seniūnas – Skaistę Ulčickaitę pakeičia Dmitrij Kačiurin.

Kol Alytaus miesto politikai atostogavo, Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) frakcijoje įvyko pokyčių. Alytaus miesto tarybos posėdyje frakcijos seniūnė Skaistė Ulčickaitė pranešė, kad nuo šiol šias pareigas eis kitas jos kolega – Dmitrij Kačiurin. Naujienų portalo „Dzūkijos veidas“ duomenimis, šis sprendimas yra susijęs su LVŽS frakcijos Alytaus miesto taryboje svarstoma galimybe trauktis iš valdančiosios daugumos, mat šiam žingsniui pritaria ne visi frakcijos nariai.

Susisiekus su dabar jau buvusia frakcijos seniūne S. Ulčickaite, ji paaiškino, kad palikti šias pareigas nebuvo jos sprendimas, esą perrinkti seniūną buvo nuspręsta balsavimo metu ir to reikalavo jos kolegos.

„Visa tai vyksta dėl svarstomos galimybės palikti valdančiąją daugumą. Išsiskyrė nuomonės, kažkieno lūkesčiai liko nepateisinti“, – sakė S. Ulčickaitė.

Pasiteiravus, kaip frakcija taryboje dirbs toliau, jeigu skiriasi jų narių nuomonės, politikė atsakyti negalėjo. Pasak jos, kol kas darbas vyks kaip vykęs, o tolesni įvykiai parodys, kokius sprendimus ji priims.

„Nenorėčiau užbėgti įvykiams už akių. Tikrai dėl nieko neliūdžiu, vienas etapas baigėsi, prasidės kitas. Tiesiog dabar turėsiu daugiau laiko, nes frakcijos seniūnui yra ką veikti“, –  kalbėjo S. Ulčickaitė.

Vienas komentaras apie “Keičiasi LVŽS frakcijos seniūnas: galimi pokyčiai ir Alytaus miesto taryboje

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *