„Alytaus jaunimo apdovanojimai 2021“ jau laukia nominantų

Pažįstate jaunų aktyvių alytiškių, žinote jaunimo organizacijų, kurios nusipelnė būti pastebėtos ir apdovanotos? Alytaus visuomeninių jaunimo organizacijų sąjunga „Apskritasis stalas“ (AVJOSAS) kviečia siūlyti kandidatus ir nominacijas jiems bei jau rugsėjį vyksiančiame renginyje „Alytaus jaunimo apdovanojimai 2021“ jie sulauks pelnyto dėmesio.

„Alytaus jaunimo apdovanojimai 2021“ – renginys, skirtas apdovanoti jaunus aktyvius ir iniciatyvius alytiškius, jaunimo organizacijas, įvertinti už jų potencialą ir nuveiktus darbus. AVJOSAS Valdybos narys, renginių koordinatorius Martynas Astikas, dalijasi mintimis apie jaunimo apdovanojimus.

– Kaip kilo idėja organizuoti tokio tipo renginį?

– Idėja kilo iš problemos, kad Alytuje neturime renginių, orientuotų būtent į jaunimą. Mieste nevyksta jokie renginiai skirti paminėti ir pasidžiaugti Alytaus aktyviu jaunimu, todėl AVJOSAS ėmėsi iniciatyvos organizuoti jaunimo apdovanojimus.

– Koks yra šio renginio tikslas?

– Renginio tikslas – apdovanoti ir pasidžiaugti jaunais aktyviais alytiškiais. Tai bus vakaras, kurio metu visas dėmesys bus skiriamas jaunimui.

– Alytuje kiekvienais metais vyksta Alytaus miesto savivaldybės premijuojamo jaunimo atrankos konkursas. Ar tai nesidubliuoja su Alytaus jaunimo apdovanojimais?

– Ne, nesidubliuoja, kadangi premijos jaunimui teikiamos tik trijose srityse, kurios apima gan mažą dalį jaunimo. Mes siekiame, kad būtų apdovanoti jaunuoliai iš daugiau skirtingų sričių ir aspektų. Turime aštuonias nominacijas: metų jaunimo lyderis, metų savanoris, metų proveržis, metų jaunasis verslininkas, metų jaunimo organizacija, metų jaunimo partneris, metų kūrybiškiausia siela ir metų sportininkas.

Alytaus jaunimo apdovanojimai vyks rugsėjo 24 d. 18:00 val. Alytaus kultūros centre.

Kviečiame nominuoti jaunus aktyvius alytiškius, jaunimo organizacijas ir padėti jiems būti pastebėtiems! Tai galite padaryti čia.

AVJOSAS informacija

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *