AMKL kovos: aštuntojo turo krepšinio rungtynėse išaiškinti nugalėtojai

Alytaus miesto krepšinio lygos nuotraukų koliažas.

Trečiadienį sužaistos Alytaus miesto krepšinio lygos (AMKL) VIII-ojo turo rungtynės. Atkaklioje kovoje pergalę pasiekė krepšinio klubo „Randers“ krepšininkai, įveikę „Ekstra“ komandą, o Vanagai užtikrintai laimėjo prieš Alytaus SRC komandą.

Alytaus profesinio rengimo centro sporto salėje susitiko AMKL „Vasaros taurė“ krepšinio klubų „Ekstra“  ir „Randers“ komandos.

Rungtynes kur kas sėkmingiau pradėjo krepšinio klubo „Ekstra“ ekipa, po pirmojo kėlinio turėdama 3 taškų pranašumą.

Antrajame kėlinyje „Randers“ krepšininkai labiau brangino kamuolį, kūrė ilgesnes atakas, kurių dėka pavyko sėkmingai užpulti bei spėti grįžti į gynybą. Po pirmosios rungtynių pusės rezultatas buvo 29:31 ir jau „Randers“ krepšininkai buvo priekyje.

Prasidėjus trečiajam kėliniui, aikštelėje ir toliau sėkmingiau atrodė „Randers“ krepšininkai, kurie, rodos, jau krovėsi saugų ir reikiamą pranašumą. Rezultatas po trečio ketvirčio buvo 40:51. Atrodė, jog krepšinio klubo „Ekstra“ krepšininkams jau grįžti į rungtynes nepavyks, tačiau žinant jų charakterį ir kovingumą, jie ne tik sugebėjo grįžti į rungtynes, bet ir sukurti intrigą iki pat paskutinės sekundės. „Randers“ krepšininkai pradėjo strigti puolime ir tuo pasinaudoję varžovai, kūrė sėkmingas atakas puolime. Rungtynių laimėtojas sprendėsi paskutinėmis sekundėmis. Pergalę iškovojo „Randers“ krepšininkai.

„Ekstra“ – „Randers“ rungtynės baigėsi rezultatu 61:63 (16:13,13:18,11:20,21:12).

Rungtynių statistika:

https://fibalivestats.dcd.shared.geniussports.com/u/LML/1906811/

Vėliau startavo antrosios rungtynės, kuriose susitiko „Alytaus SRC“ – „Vanagai“ komandos.

Pirmąjame kėlinyje demonstruodami kietą gynybą bei uraganinį puolimą, „Vanagų“ krepšininkai iškart davė signalą „Alytaus SRC“ jauniesiems krepšininkams, jog rungtynėse lengva nebus. Po pirmojo kėlinio rezultatas buvo 7:19. Antrame ketvirtyje „Vanagų“ komanda tempo nemažino ir pirmoji rungtynių pusė baigėsi rezultatu 27:52.

Trečiojo ketvirčio metu vaizdas aikštelėje nesikeitė – „Vanagai“ ir toliau žaidė greitomis atakomis. Trečiasis kėlinys baigėsi rezultatu 47:83. Paskutiniame rungtynių ketvirtyje „Alytaus

SRC“ krepšininkams atsilikimo sumažinti nepavyko ir teko pripažinti „Vanagų“ komandos pranašumą. Alytaus SRC krepšininkams, tai yra gera patirtis prieš artėjantį MKL sezoną.

Alytaus SRC – Vanagai 63:121 (7:19,20:33,20:31,16:38).

Rungtynių statistika:

https://fibalivestats.dcd.shared.geniussports.com/u/LML/1906812/

Alytaus miesto krepšinio lygos informacija

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *