Vasara su anglų kalba: vaikai žinių sėmėsi ekskursijose ir edukacijose

3-14 metų vaikams skirta Anglų kalbos mokykla „Pingu‘s English School“ organizuoja ne tik anglų kalbos kursus vaikams, bet ir vasaros anglų kalbos dienos stovyklas.

Šią vasarą trisdešimt Alytaus vaikų dalyvavo projekte „Hello, summer 2021“, kurį finansavo Alytaus miesto savivaldybė. Vaikai buvo užimti visą dieną – rengė projektus anglų kalba, dalyvavo įvairiose edukacijose ir ekskursijose.

Vaikai lavino viešojo kalbėjimo įgūdžius, kalbėdami apie saulės sistemos planetas, gamtines zonas, kontinentus, profesijas. Siekiame, kad per popiečio ekskursijas ir edukacijas vaikai kuo labiau pažintų savo krašto papročius, tradicijas ir dar nematytas vietas.

Dėkojame Alytaus ir Merkinės krašto muziejams už įdomias edukacijas, Nemuno kilpų regioninio parko lankytojų centro gidei  Rositai ir Alytaus krašto gidui Giedriui už įdomius pasakojimus bei pažintas vietas. Didelį įspūdį paliko šimtamečiai 3D paveikslai Rumbonių bažnyčioje, Alytaus I forto įtvirtinimai bei „teletabių“ nameliai Alytaus šile, vienintelės rastos mumijos Alytaus krašte, Balkasodyje, ir dar daug kitų vietų.

Jau laukiame būsimų vasaros projektų ir kviečiame tėvus registruoti savo vaikus į anglų kalbos kursus nuo rudens www.pingusenglish.lt .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *