Už skiepą tik Alytaus rajono gyventojams – nemokamos vaišės ir pramogos

„Kviečiu dar nepasiskiepijusius gyventojus atvykti į nuotykių parką „Tarzanija“,  ten pasiskiepyti ir nemokamai pramogauti, pasivaišinti. Pasiskiepiję vaikai ir jaunimas galės nemokamai įveikti visas laipynes,  net skrydį per Nemuną, pašėlti  kalneliuose. Suaugusieji, jeigu nenorės aktyvių pramogų, galės pasimėgauti kava, desertu, užkandžiais  šalia „Tarzanijos“ nuotykių parko esančiame restorane „Radžiūnų dvaras“, – sako Alytaus rajono  savivaldybės meras Algirdas Vrubliauskas.

Skiepijimas ir nemokamos pramogos Alytaus rajono gyventojams „Tarzanijoje“ (Radžiūnų k., Alytaus r.) vyks liepos 13 d. nuo 11 iki 18 val. Bus galima pasirinkti bet kurią Vakciną nuo COVID-19. Liepos 13-ąją į „Tarzaniją“ rajono gyventojai gali atvykti nesiregistravę arba užsiregistravę iš anksto  tel. (8 315) 71 412, informuojant, kad norite skiepytis „Tarzanijoje“.

Neturintys kuo atvykti, bet pageidaujantys skiepytis, gali kreiptis į seniūnijos, kurioje gyvena, seniūną. Visi, norintys pasiskiepyti ir pramogauti, bus nuvežti ir parvežti iki namų.

Alytaus rajono savivaldybėje nuo COVID-19 jau yra pasiskiepiję daugiau kaip pusė gyventojų – 56, 4 proc.

„Tarp kitų savivaldybių ilgą laiką laikėmės trečioje vietoje, ir tik pastarosiomis savaitėmis nusileidome Akmenei. Daugiausia pasiskiepijusių – vyresnio amžiaus žmonės, taip pat labai aktyvūs ir 35–45  m. amžiaus gyventojai. Tai džiuginantys rodikliai, tačiau gali būti ir geriau, – įsitikinęs savivaldybės vadovas. –Džiaugiuosi, kad  gyventojai supranta skiepų naudą ir svarbą. Šiuo metu jau gali skiepytis ir jaunimas nuo 12 m. amžiaus. Jaunimas – mūsų visuomenės ateitis. Linkiu, kad jauni žmonės būtų tvirti, turėtų galimybę keliauti, bendrauti, dalyvauti įvairiose veiklose“, –  sako meras Algirdas Vrubliauskas.

Vasara – atostogų metas, bet klastingasis koronavirusas (COVID-19) neatostogauja. Išvengti susirgimo arba sumažinti ligos komplikacijų padės tik vienas dalykas – skiepai. Alytaus rajono savivaldybė imasi papildomų veiksmų gyventojų atsparumui prieš COVID-19 didinti.

Rajono pirminės sveikatos priežiūros centro darbuotojai šeimos gydytojų vardu taip pat skambins nepaskiepijusiems pacientams, gyvenantiems Alytaus rajone, ir nuolat informuos apie galimybę skiepytis.

Alytaus rajono savivaldybės informacija

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *