Vasarą dirbs šeši Alytaus rajono ikimokyklinio ugdymo skyriai

Simno ikimokyklinio ugdymo skyrius. ARSA nuotr.

Šią vasarą, kaip ir ankstesnėmis, dirbs ne visi Alytaus rajono ikimokyklinio ugdymo skyriai. Apsispręsta, jog šiemet šiltuoju laikotarpiu Alytaus rajono ikimokyklinukus ugdys šeši skyriai.

Argumentuodami itin sumažėjusiu ikimokyklinio ugdymo paslaugų poreikiu vasaros laikotarpiu bei noru optimaliai organizuoti ugdymo įstaigų darbą šiltuoju laiku, Alytaus rajono tarybos nariai vieningai pritarė administracijos siūlymui, jog visą vasarą, tai yra iki pat rugpjūčio 31 dienos, dirbtų tik Simno gimnazijos Simno ikimokyklinio ugdymo skyrius.

Taip pat nuspręsta, jog iki liepos 30 dienos (imtinai) veiks Butrimonių gimnazijos Butrimonių ikimokyklinio ugdymo bei Punios pagrindinio ugdymo ir daugiafunkcinis skyriai, Daugų Vlado Mirono gimnazijos Daugų ikimokyklinio ugdymo bei Venciūnų ikimokyklinio ugdymo skyriai ir Miroslavo gimnazijos Miroslavo ikimokyklinio ugdymo skyrius.

Daugų gimnazijos Makniūnų ikimokyklinio ugdymo skyrius duris užvers jau birželio 30-ąją.

Kaip teigiama projekto sprendimo aiškinamajame rašte, spendimas dėl ikimokyklinio ugdymo skyrių darbo vasaros laikotarpiu priimtas atsižvelgiant į įstaigų vadovų prašymus bei tėvų sutikimus.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *