Kino teatre „Dainava“ – trys nauji filmai!

Kino teatras „Dainava“ laukia žiūrovų! Bilietai www.kinasdainava.lt

Birželio 4 – 10 dienomis rodome:

  • KRUDŽIAI 2. NAUJASIS AMŽIUS (V) 13:00 IR 15:30 – lietuviškai dubliuotas animacinis filmas visai šeimai
  • IŠGYVENTI VIRŠ HORIZONTO (N-13) 18:00 – veiksmo trileris
  • IŠVARYMAS 3: VELNIAS PRIVERTĖ MANE TAI PADARYTI (N-16) 20:30 – mistinis siaubo trileris

Klausiate – atsakome:

  • Ar reikia turėti Galimybių pasą norint žiūrėti filmą kino teatre „Dainava“? NE, nereikia.
  • Ar galima kine valgyti užkandžius? NE, užkandžių ir gėrimų įsigyti, atsinešti ir vartoti kine negalima. Spragėsiai sugrįš į kino teatrą, kai tik leis Vyriausybė.
  • Ar kine lankytis saugu? TAIP! Žiūrovai sodinami remiantis 2+2 principu, nuolat vėdinamos patalpos, kino teatre gausu dezinfekavimo priemonių.

Visos Covid 19 saugumo kino teatre  taisyklės:

https://kinasdainava.lt/informacija/kino-teatro-taisykles

KRUDŽIAI 2. NAUJASIS AMŽIUS

Krudžiai išgyveno nemažai pavojų bei negandų: pradedant nuo priešistorinių žvėrių iki vos neįvykusios pasaulio pabaigos. O dabar jiems teks susidurti su didžiausiu iššūkiu: kita šeima. Krudžiams reikia naujų namų, todėl ši pirmoji priešistorinė šeima leidžiasi ieškoti naujos – saugesnės – vietos. Netrukus jie atranda idilišką ir tiesiog tobulą vietelę, ir šeimynėlė apsidžiaugia, kad jų problemos išspręstos… išskyrus vieną dalyką: ten jau gyvena kita šeima – Gerulaičiai.

Anonsas: https://www.youtube.com/watch?v=R3Z3e7NODqU

IŠGYVENTI VIRŠ HORIZONTO

Neseniai buvę pora, Sara ir Džeksonas sulaukia bendro pakvietimo į bičiulių vestuves pasakiško grožio tropikų saloje. Susitikę pakeliui, apsvaiginti puikaus oro, atostogų ir būsimos šventės nuotaikos, Sara ir Džeksonas vėl atsiduria vienas kito glėbyje. Tačiau ryte nubudęs Džeksonas Saros neberanda. Įskaudintas antrą kartą, vaikinas nebenori turėti su Sara nieko bendro, tačiau netrukus paaiškėja, kad į vestuves jiems teks skristi tuo pačiu lėktuvėliu, kuriame jie bus vieninteliai keleiviai. Nuostabūs panoraminiai vaizdai už lango ir artėjančios šventės nuotaika pasikeičia per kelias akimirkas. Lėktuvėlio pilotą ištinka širdies smūgis – jis miršta. Greitos reakcijos dėka Sarai pavyksta išlyginti lėktuvą ir jie išsigelbsti nuo pražūties. Tik ar ilgam? Nė vienas jų nemoka valdyti lėktuvo ir neturi nė menkiausio supratimo, kur yra ir kur reikia skristi… O svarbiausia – jiems kelią pastoja audra, kuri tokiam menkam lėktuvėliui net ir su patyrusiu pilotu gali būti pragaištinga. Pakibę virš horizonto, Sara ir Džeksonas iš paskutiniųjų kovoja dėl savo gyvybių.

Anonsas: https://www.youtube.com/watch?v=rfn48ZvcTCc

IŠVARYMAS 3: VELNIAS PRIVERTĖ MANE TAI PADARYTI 

Trečiajame „Išvarymo“ filme pasakojama tikra 1981 m. Konektikuto valstijoje įvykusi istorija. Už nužudymą teisto Arnio Džonsono (aktorius Ruairi‘s O’Connor‘as) advokatai teigė, kad vaikiną buvo užvaldęs demonas ir todėl jis negalėjo būti atsakingas už savo veiksmus. Tai buvo pirmasis „demoniško užvaldymo“ gynybos atvejis JAV teismų istorijoje.

Susidomėję byla, Edas ir Lorena Vorenai (aktoriai Vera Farmiga ir Patrick‘as Wilson‘as) ima gilintis į įvykių aplinkybes. Sutuoktinių tyrimas atskleidžia, kad prieš užvaldydamas Arnį, demonas į mūsų pasaulį pateko per 11-metį berniuką Deividą (akt. Julian‘as Hilliard‘as). Paranormalių reiškinių tyrinėtojai netrukus suvokia, kad susidūrė su dar neregėta pragariška galia, grasinančia pražudyti ne tik Arnį, bet ir juos pačius.

Anonsas: https://www.youtube.com/watch?v=I1y54MfFLGg&t=1s

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *