Įrengus Ulonų-Pulko-Santaikos gatvių žiedą, laukia Ulonų gatvės rekonstrukcija

Jeigu pernelyg nesutrukdys permainingi orai, planuojama, kad eismas Alytuje, Ulonų, Pulko ir Santaikos gatvių sankryžoje, bus atnaujintas birželio 11 dieną.

Praėjusią savaitę žiede baigtas kloti antras asfalto sluoksnis. Viršutinis asfalto dangos sluoksnis bus klojamas po atliktų laboratorinių tyrimų, kuriais bus įvertinti jau atlikti darbai ir, ar esami grunto ir asfalto sluoksniai yra pakankamai tvirti.

Alytaus miesto savivaldybės administracijos Statybos skyriaus specialistų teigimu, eismas šioje naujoje žiedinėje sankryžoje bus atidarytas tik tuomet, kai bus pilnai įrengta važiuojamoji gatvių dalis, šaligatviai bei pėsčiųjų ir dviračių tako infrastruktūra žiedinės sankryžos dalyje.

Taip pat šioje sankryžoje bus sutvarkyti lietaus ir nuotekų tinklai, įrengiamas apšvietimas, vaizdo stebėjimo kameros, salelės, ji bus apželdinama.

Praėjusią savaitę įvyko ir antrojo Ulonų-Santaikos gatvių rekonstrukcijos etapo darbų pirkimo konkursas. Jų nugalėtojas bus paskelbtas pasibaigus Viešųjų pirkimų įstatymo numatytiems apskundimo terminams, jeigu dėl konkurso nekils jokių teisinių ginčų. Tuomet bus pasirašoma sutartis, numatyta darbų trukmė – 16 mėnesių. Planuojama, kad rekonstrukcijos darbų pradžia galėtų būti vasaros viduryje.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *