Trečiadienį „Pfizer“ vakcinos sulauks 65+ metų amžiaus grupei priklausantys alytiškiai

Trečiadienį Skiepijimo centre „Pfizer“ vakcina bus skiepijami  65 metų amžiaus ir vyresnio amžiaus grupei priklausantys alytiškiai.  Norintiems pasiskiepyti nereikės iš anksto registruotis, o tereiks nurodytą dieną  nuo 8 val. atvykti į  Skiepijimo centrą Alytaus sporto ir rekreacijos centre Naujojoje gatvėje. „Skiepas – galimybė grįžti į visavertį gyvenimą, susitikti su artimais žmonėmis,  apkabinti vaikus ir anūkus, drąsiau bendrauti su aplinkiniais, praturtinti laisvalaikį kelionėmis po gimtąją šalį. Tad kviečiu Alytaus miesto senjorus pasinaudoti galimybe pasiskiepyti, tik skiepai ir mūsų atsakingas elgesys padės mums įveikti koronavirusą. Skiepykitės ir paraginkite tai padaryti savo kaimynus ar bendraamžius“,–  ragina Alytaus miesto savivaldybės mero pavaduotoja Jurgita Šukevičienė.

Alytaus miesto savivaldybės administracijos vyriausiojo specialisto (savivaldybės gydytojo) Ekstremalių situacijų Operacijų centro vadovo Povilo Jagelavičiaus teigimu, balandžio 14-oji Skiepijimo centre  skelbiama Senjorų diena, tad šią dieną bus skiepijami tik 65+ аmžiaus grupei priklausantys asmenys. Atvykstantis pasiskiepyti asmuo su savimi privalo turėti asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą.

„Trečiadienį planuojančių atvykti pasiskiepyti senjorų prašome nesibūriuoti prie Skiepijimo centro. Nepamiršti laikytis saugaus atstumo, saugoti save ir aplinkinius“, – būti atsakingiems garbaus amžiaus alytiškius ragina P. Jagelavičius.

Skiepijimo centras balandžio 14 d. dirbs įprastu grafiku –nuo 8 val. iki 16 val. Šią dieną senjorų skiepams bus skirta 500 „Pfizer“ vakcinos dozių.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *