Planuojantiems skiepytis nuo COVID-19: kaip pačiam pasirinkti vakciną?

Nuo kovo 29 d. skiepui nuo COVID-19 užsiregistravę asmenys gaus SMS žinutes, kuriose bus nurodyta informacija, kokia vakcinos rūšimi – „ Pfizer“, „Moderna“ ar „AstraZeneca“ –  jie bus skiepijami skiepui paskirtą dieną. Jeigu SMS žinutėje nurodyta vakcinos rūšimi asmuo skiepytis nenorės, jis, parašydamas  žodį „Ne“, galės atsisakyti jam siūlomos vakcinos rūšies ir  paskirtą dieną nuo COVID-19 jau nebebus skiepijamas.

Jeigu asmuo sutiks skiepytis SMS žinutėje nurodyta vakcina, į gautą SMS žinutę jis turi atsakyti, parašydamas žodį „Taip“, ir nurodytu laiku turės atvykti į Alytaus sporto ir rekreacijos centre (Naujoji g. 52)  įkurtą Skiepijimo centrą.

Skiepo nepageidaujama vakcinos rūšimi atsisakęs asmuo, nurodydamas norimą vakcinos rūšį, turės iš naujo registruotis skiepui skambindamas tel. nurodytu SMS žinutėje.

Užsiregistravęs asmuo bus įtrauktas į eilę ir jai atėjus, gaus SMS žinutę su informacija apie jam paskirtą skiepo laiką.

Vienas komentaras apie “Planuojantiems skiepytis nuo COVID-19: kaip pačiam pasirinkti vakciną?

  1. man atsisakius skiepytis, net nepasakė, kad išmetė iš eilės, jau gal tokios tvarkos niekur nėra, kaip pas mus, įdomu ką jos ten visos veikia, gal spjaudo ir gaudo.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *