Alytiškio vadovaujamos statybų įmonės variklis – stipri komanda ir išgryninta veikla

E. Bielskis. Asmeninio archyvo nuotr.

Kaskart, pravažiuodamas pro Statybininkų gatvės 52-ąjį daugiabutį, alytiškis Edvardas Bielskis stabteli – negali nepasidžiaugti puikiu savo vadovaujamos statybų įmonės „Coner“ komandos darbu.

„Tai – vienas moderniausių daugiabučių Alytuje šiuo metu. Jame įrengti saulės kolektoriai, geoterminis šildymas. Mano žiniomis, centrinio miesto šildymo visiškai atsisakę namo gyventojai džiaugiasi už šilumą mokėdami tris kartus mažiau, o laimingi klientai ir yra geriausias mūsų darbo įvertinimas“ , – sako bendrovės „Coner“ vadovas.

Sėkmingai įgyvendintų šios Alytaus įmonės projektų per pastaruosius kelis metus atsirado ne vienas. Ir ne tik Dzūkijos sostinėje. E. Bielskio nuomone, tai lėmė, jog 2012 metais įkurta jo įmonė laikui bėgant išsigrynino savo veiklą ir dabar daro tai, ką geba geriausiai – atlieka tik pastatų renovaciją, koncentruojasi į didesnius objektus.

Ne mažiau svarbi kita bendrovės „Coner“ sėkmingai įgyvendinamų projektų priežastis – vieninga, darbšti, per įmonės gyvavimo metus jau susiformavusi ir vis naujais nariais pasipildanti komanda, kelianti aukščiausius reikalavimus tiek savo darbų kokybei, tiek naudojamoms medžiagoms.

Pasiteiravus, kiek įtakos alytiškio vadovaujamos bendrovės veiklai turėjo įsismarkavusi COVID-19 pandemija, šis nesutramdo jaudulio sakydamas, kad įmonė patyrė nepamatuojamą moralinį nuostolį, tačiau nedaugžodžiauja ir stengiasi išlikti pozityvus.

Pandemija šiek tiek prilėtino darbus, tačiau visiškai jų nesustabdė. Kurį laiką teko palaukti vėluojančių medžiagų iš Italijos, o padidėjus sergamumui Lietuvoje, sudėtinga tapo patekti į renovuojamų namų gyventojų butus.

„Nepaisant visko, darbai įmonėje sparčiai įsibėgėja, todėl ieškome komandai pastiprinimo. Daugiausiai darbo turime fasadų šiltintojams. Priimtume net ir visą brigadą. Darbų yra, kad tik būtų norinčių dirbti“, – sako bendrovės „Coner“ direktorius.

Kodėl bendrovė priklauso verslo klubo „BNI Alytis“ gretoms nuo pat jo įkūrimo pradžios?

„Pamenu, viename pirmųjų susitikimų dalyvavo Kauno BNI klubo narys, kuris pasakė, jog BNI paraidžiui reiškia „baisiai naudingą informaciją“. Tas mane labai užkabino, nes,  kaip žinia, kas valdo informaciją, tas valdo pasaulį…“, – pasakoja E. Bielskis.

Dar jį žavi klubo propaguojamos pamatinės vertybės –partnerystė ir konkurencijos nebuvimas net tarp panašia veikla užsiimančių verslų bei dalijimasis informacija. Būtent tai, pasak pašnekovo, ir jam pačiam padėjo pakeisti požiūrį į tam tikrus dalykus kasdieniuose darbuose.

„Bendradarbiaujame su kitomis statybų įmonėmis.  Jų nelaikome savo konkurentėmis, žiūrime kaip į partneres. Įdomu tai, jog suvieniję jėgas padarome labai didelius darbus ir pasiekiame puikių rezultatų“, – sako pašnekovas.

Vienas komentaras apie “Alytiškio vadovaujamos statybų įmonės variklis – stipri komanda ir išgryninta veikla

  1. Viskas čia būtų gerai jei ne tas sušiktas jo firmos pavadinimas, nes nežinia ką jis reiškia lietuviškai CONER. O gall jis reiškia pizdūkas angliškai, tik niekas apie tai nesako.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *