Č. Daugėlos frakciją palieka V. Krušnienė: šis žingsnis brendo jau seniai

Alytaus miesto tarybos narė Vilma Krušnienė pasitraukė iš Česlovo Daugėlos vadovaujamo komiteto ir frakcijos taryboje „Vieningas Alytus“. Toks politikės sprendimas brendo jau kurį laiką, tačiau tik ketvirtadienį ji apsisprendė žengti šį žingsnį.

„Pastaruoju metu su frakcijos kolegomis ne itin sutarėme kai kuriais klausimais. Tokiu atveju tampa sudėtinga dirbti toliau“, – taip trumpai situaciją pakomentavo V. Krušnienė ir tikino, kad šiuo metu emociškai jaučiasi ne per geriausiai.

Pasiteiravus, kokie bus tolimesni jos politiniai žingsniai – ar ji planuoja jungtis prie kitos politinės jėgos, ar toliau dirbs viena kaip nuo nieko nepriklausoma, moteris patikino, kad kol kas priiminėti tolesnių sprendimų neskuba.

Ši žinia Alytaus miesto tarybos narius pasiekė penktadienio rytą.

Susisiekus su Č. Daugėla, jis patikino, kad šių pokyčių jis tikėjosi dar žymiai anksčiau, esą nesutarimai brendo jau kurį laiką ir jau anksčiau jis buvo siūlęs kolegei palikti frakciją ir komitetą. Pasak „Vieningo Alytaus“ vadovo, kitokios išeities ir negalėjo būti, ypač po to, kai V. Krušnienė tarybos posėdžiuose balsuoja kitaip nei jos frakcijos kolegos.

Nuo šiol frakcijos „Vieningas Alytus“ Alytaus miesto taryboje nelieka. Ar burs kokią nors naują frakciją, Č. Daugėla teigė dar apie tai negalvojantis, esą yra ir kitų tarybos narių, kurie dirba be frakcijų, tad tolesnis darbas įmanomas ir būnant komandoje su likusiu kolega G. Andriuškevičiumi.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *