Martynos Jezepčikaitės 18-ojo gimtadienio dovana – kvietimas į Eurovizijos atranką

M. Jezepčikaitė. Asmeninio archyvo nuotr.

Jau šį šeštadienį prasideda nacionalinė Eurovizijos atranka, kurioje alytiškiai išvys ir savo miesto atstovę – muzikinio šou „X Faktorius“ prizininkę Martyną Jezepčikaitę. Jaunoji atlikėja scenoje pasirodys su jausmų kupina daina apie nutrūkusius santykius. „Daug laiko praleidau su savo daina ir tikiuosi, kad ji kiekvienam klausytojui primins kažką savito“, – sakė alytiškė.

Nors karantinas gerokai pristabdė muzikos atlikėjų gyvenimą, Martyna džiaugiasi netikėta galimybe dalyvauti nacionalinėje Eurovizijos atrankoje. Lapkritį atšvęstas pilnametystės gimtadienis merginai įsimins ilgam, mat tą dieną su ja susisiekė nacionalinės Eurovizijos atrankos rengėjai ir pasiūlė tapti viena iš jos dalyvių.

„Vis dar nelabai suprantu, ką darau, tačiau suprantu, jog darau tai, kas man labiausiai patinka – būti scenoje. Tai buvo geriausia gimtadienio dovana. Net negalvodama sutikau dalyvauti. Man patinka nauji iššūkiai, todėl atsiradau ir „X faktoriuje“, – įspūdžiais dalijosi alytiškė.

Tiesa, Martynos Eurovizijos atrankai skirta daina kol kas laikoma paslaptyje, tačiau žinoma, kad jaunoji atlikėja dainuos apie sudužusius jausmus. Ir ne, tai nėra daina apie dabartinį merginos gyvenimo etapą. Jos gerbėjų liūdesiui, šiuo metu Martynos širdis yra užimta. Tačiau apie asmeninį gyvenimą ji nelinkusi plačiau kalbėti.

„Labai jaudinuosi, nežinau, kokia bus žmonių reakcija į dainą. Tai pirmas toks mano pasirodymas scenoje su daina, kurios niekas niekada nėra girdėjęs. Tačiau pati jaučiuosi pakankamai užtikrintai, nes ši daina yra arti mano širdies ir labai patinka tuo, kad yra veržli, nemonotoniška“, – taip savo kūrinį pristatė Eurovizijos atrankos dalyvė.

Scenoje alytiškė pasirodys jau šio šeštadienio vakarą ir jos pasirodymą galima stebėti per nacionalinę televiziją LRT. Jai labai svarbus gerbėjų ir kraštiečių palaikymas, mat nuo to priklausys, ar ji pateks į kitą etapą.

Pasiteiravus, kaip jos gyvenimą koregavo karantinas, mergina neslėpė, kad tarsi viskas sustingo – nebeliko pasirodymų scenoje, atsirado daugiau laisvo laiko. Tačiau dainuoja ji kasdien, nes kiekvienam atlikėjui svarbu nepertraukiamai lavinti savo balsą.

Karantino metu alytiškė kuria ir savo kūrybos dainas, tačiau, kaip sakė ji pati, dar nėra pasiruošusi jas išleisti į dienos šviesą platesnei klausytojų auditorijai.

Šiuo metu Martyna gyvena mokyklos baigimo nuotaikomis, pavasarį jos lauks abitūros egzaminai. Jau dabar brandina planus stoti į drabužių dizaino studijas.

Šiuo metu didžiąją laiko dalį ji leidžia namuose Alytuje.

„Tai geriausias miestas kūrybai, jis tikrai padeda jauniems žmonėms atsiskleisti visokeriopai“, – kalbėjo atlikėja.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *