Alytiškių verslo sėkmės formulė – be konkurencijos faktoriaus

Undinė ir Saulius Knezevičiai. Dzūkijosveidas.lt nuotr.

Į plačiuosius reklamos vandenis nėrę ir iškilių (polimerinių) lipdukų gamybos ėmęsi alytiškiai Undinė ir Saulius Knezevičiai neprašovė – nuo veiklos pradžios praėjus aštuoneriems metams jie toliau dirba be didesnės konkurencijos ne tik Dzūkijoje, bet ir visoje Lietuvoje. Tarp jų klientų – ir užsienio šalių įmonės.

„Gaminančių polimerinius lipdukus visada buvo, jų yra ir dabar, tačiau nepaisant to, dirbame be konkurencijos. Yra daug gamintojų, bet jie negamina didelių kiekių, todėl nemažai šalies reklamos įmonių yra mūsų klientai, perparduoda mūsų produkciją“, – pažymi S. Knezevičius.

„Besiplėsdami įsigijome įvairios technikos, kas leidžia dirbti greitai, kokybiškai, pagaminti didelį kiekį tokių lipdukų. Turėdami savo įrenginius galime greitai suteikti aukščiausios kokybės paslaugas geriausia kaina, kas ir yra mūsų pranašumas“, – antrina U. Jurkonytė-Knezevičienė.

Šiandien bendrovės „Polilogo“ paslaugų sąrašas gerokai ilgesnis, kaip patys sako, „nuo lipduko iki lauko reklamos”, tiesa, įmonė ir toliau labiau orientuojasi į smulkiosios reklamos gamybą – tuos pačius iškilius (polimerinius) lipdukus, magnetus bei šilkografijos spaudą.

Imtis nuosavo verslo prieš aštuonerius metus Knezevičiai ėmėsi vedini noro susikurti sau darbo vietas mieste, kuriame gimė ir augo. Reklama Sauliui nebuvo nauja sritis, jis daug metų joje darbavosi, tačiau Undinei teko visko mokytis nuo pradžių. „Sunku nebuvo, nes turiu tą meno gyslelę, nuo vaikystės traukia rankdarbiai. Be to, nuolat matydavau besidarbuojantį Saulių, domėjausi, pati vis pamėgindavau kažką sumaketuoti“, – pasakoja moteris.

Šiuo metu bendrovėje „Polilogo“ dirba 5 žmonių komanda, tačiau, pasak S. Knezevičiaus, naujiems ir norintiems dirbti specialistams įmonės durys visada atviros. „Ištikrųjų šiandien nėra lengva rasti gerą specialistą, kuris mylėtų savo darbą, norėtų mokytis, dirbti, siekti bendrų įmonės tikslų“, – pastebi S. Knezevičius.

Bendrovė „Polilogo“ yra pasaulinės verslo ryšių ir rekomendacijų organizacijos BNI narė. Organizacijos nariai yra verslininkai ir profesionalai, padedantys vieni kitų verslams augti ir tikintys pagrindine organizacijos vertybe, jog visada laimi besidalijantys. BNI Lietuva misija – padėti patikimam verslui augti, suteikiant papildomą pelningų užsakymų srautą.

„Į BNI organizaciją mus atvedė smalsumas ir visa ko variklis – savęs tobulinimas. Taip pat galimybė didinti atstovaujamos įmonės žinomumą, gauti daugiau užsakymų ir didinti apyvartą. Vos per kelis mėnesius gavome rekomendacijų tiek, kad atsipirko narystės mokestis. Pamažu įsivažiavome ir pamatėme, kad ta BNI sistema išties veikia, jei pats nesnaudi“, – sako U. Jurkonytė-Knezevičienė.

Vienas komentaras apie “Alytiškių verslo sėkmės formulė – be konkurencijos faktoriaus

  1. Šaunuoliai! Tikrai puikiai dirba, paslaugos ne kartą išbandytos. Puikus kainos ir kokybės santykis! Greitai atlieka užsakymus.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *