Planuojate eglutės įžiebimo laukti Rotušės aikštėje? Neverta. Stebėkite tai internetu!

Alytiškiai nekantriai laukia Alytaus miesto eglutės įžiebimo. Šiemet dėl siaučiančios pandemijos visų taip laukiama Alytaus miesto eglutės įžiebimo šventė gyvai neįvyks ir žaliaskarė bus įžiebta nuotoliniu būdu.

Vis tik iš viešojoje erdvėje pasirodžiusių alytiškių komentarų suprantame, kad  daugelis miestelėnų gruodžio 4 d.17 val. eglutės įžiebimo momento nelauks prie kompiuterių ekranų – jie jo tikisi sulaukti Rotušės aikštėje. Deja, turime nuvilti alytiškius, penktadienio vakarą pasiryžusius keliauti į Rotušės aikštę. Laukti žaliaskarės įžiebimo čia nei 17 val., nei dar valanda kita vėliau neverta. Eglutės žiburiai nurodytu laiku įžiebti nebus ir žiūrėti tikrai nebus į ką.

Alytaus miesto eglutės įžiebimo momentas bus nufilmuotas iš anksto ir jis bus transliuojamas gruodžio 4 d. 17 val. internetu (nuorodą ir adresą paskelbsime vėliau), todėl dar kartą prašome visų būti supratingiems, nesibūriuoti Rotušės aikštėje ir nelaukti eglutės įžiebimo. Stebėkime šį momentą namuose kartu su savo artimaisiais.

Gruodžio 4 d. 17 val. kviečiame savo kompiuterių ar mobiliųjų telefonų ekranuose stebėti iš anksto nufilmuotą eglutės įžiebimą, Alytaus miesto savivaldybės mero, Kalėdų senelio sveikinimus ir smagią kalėdinę istoriją.

Būkime atsakingi, saugokime save ir aplinkinius, kad didžiąsias metų šventes galėtume pasitikti būdami sveiki, o Alytaus miesto eglutė iš Rotušės aikštės niekur nedings iki pat Trijų Karalių ir ja visi tikrai suspėsime pasidžiaugti.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *