Už sėkmingą infrastruktūros projektų įgyvendinimą – ministrės padėka

Alytaus miesto savivaldybės nuotrauka.

Alytaus miesto savivaldybė sulaukė Vidaus reikalų ministerijos įvertinimo.

Alytaus miesto savivaldybės merui Nerijui Cesiuliui įteikta Alytaus miesto savivaldybei skirta vidaus reikalų ministrės Ritos Tamašunienės padėka už aktyvų bendradarbiavimą ir reikšmingą indėlį į regioninę plėtrą 2014–2020 m. sėkmingai įgyvendinant Lietuvos Respublikos vidaus reikalų ministerijos finansuojamus infrastruktūros projektus.

„Iš tikrųjų labai džiaugiamės, kad mūsų pastangos matomos ir vertinamos valstybės lygiu. Ši padėka nėra šiaip padėka. Ji yra nuoseklaus ir sunkaus darbo rezultatas. Be darbščių, atsakingų ir miestą mylinčių Alytaus miesto savivaldybės žmonių to pasiekti būtų neįmanoma. Labai džiaugiuosi ir didžiuojuosi mūsų darbuotojais“, – savivaldybei skirtu įvertinimu džiaugėsi meras.

Pasak miesto vadovo, per 2014–2020 m. Alytaus miesto savivaldybės administracijos specialistai įgyvendino daug įvairių projektų, per juos buvo pagerinta Alytaus miesto aplinka, infrastruktūra.

„Noriu padėkoti visiems, kurie dirbo, kurie prisidėjo prie bendro darbo – patarė ar kritikavo mūsų projektus. Tikiuosi, kad ateityje sukursime dar geresnių projektų, kurie bus dar labiau reikalingi mūsų miestui ir visam regionui. Nesustokime ir toliau kurkime bei gražinkime mūsų miestą“, – pridūrė Alytaus miesto savivaldybės meras N. Cesiulis.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *