Alytiškės svajonei nesutrukdė net karantinas – atidarė grožio saloną

Rugilė ypač dėkinga savo vyrui Vyteniui, kuris labai palaikė ir padėjo įgyvendinant jai savo svajonę

„Svajonėms įgyvendinti nėra blogo laiko, kaip ir netinkamo oro“, – įsitikinusi alytiškė Rugilė Latauskienė, nepabūgusi karantino ir lapkričio pradžioje atvėrusi nuosavo grožio salono „Studio R“ duris. Pasak jos, tai tikrai nebuvo skubotas sprendimas, o ilgai brandinta idėja. Juolab, kad ir palaikymas iš artimųjų bei draugų buvo didelis, jie nuolat ragino taip lengvai nepaleisti to, apie ką ji svajojusi nuo vaikystės.

Taip „Studio R“ įsikūrė Alytuje, Žuvinto g. 7, kur iki šiol veikė grožio salonas „Rytietė“. Pastarajame trejus metus dirbusi Rugilė įsitikinusi, dėl sukauptos patirties ir asmeninių savybių ji jau gali drąsiai pati vadovauti grožio kūrėjų komandai. Taip, vadovauti būriui žmonių yra iššūkis, tačiau jo apimtys sumažėja, kai tiki savimi ir tuo, ką darai.

„Studio R“ komandos tikslas – sukurti šiltą atmosferą ir klientėms suteikti aukščiausios kokybės paslaugas už prieinamą kainą.

Pati apie kirpėjos profesiją nuo vaikystės svajojusi ir jau 7-erius metus grožio srityje dirbanti R. Latauskienė gilinasi į plaukų dažymą ir atstatomąsias procedūras. Be to, moteris veda individualius plaukų dažymo mokymus, yra prekinio ženklo „Roverhair“ ambasadorė Lietuvoje. Aukščiausios kokybės italų įmonės „Roverhair“  plaukų priežiūros priemones, sukurtas remiantis inovatyviausiomis technologijomis, patvirtintomis ir sertifikuotomis visoje Europos Sąjungoje, Rugilė naudoja savo darbe, jų galima įsigyti ir „Studio R“ salone.

„Nuolat tobulinuosi įvairiuose mokymuose, mano profesijoje žinių per daug niekada nebus, o sekti ir domėtis naujienomis netgi būtina. Klientai visų sertifikatų ir diplomų taip pat nepraleidžia pro akis, juk jie parodo tavo tobulėjimą ir garantuoja, jog teiki kokybiškas paslaugas“, – įsitikinusi R. Latauskienė.

Optimizmu ir entuziazmu trykštanti Rugilė prisipažįsta, dažnai sulaukianti klausimų, kaip ji visur suspėja, kaip jai pavyksta darbą ir papildomą veiklą suderinti su mamos bei žmonos pareigomis, ir turinti vieną atsakymą: „Jei tikrai nori, tu gali viską“. Tiesa, už pagalbą ji dėkinga ir savo mamai, kurią vadina asmeninės sėkmės dalele – būtent mama, kai reikia, pasirūpina judviejų su vyru dukrele, tad jie gali laisvai dirbti, tobulėti ir siekti savo tikslų.

4 komentarai apie “Alytiškės svajonei nesutrukdė net karantinas – atidarė grožio saloną

  1. Smagu kad Alytuje judesiukas kažkoks, o kai juda jaunimas smagumas dvigubas. Šaunuoliai, tik į priekį ir sėkmės!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *