Politikai iš postų verčia ir Alytaus vicemerę bei mero patarėjus

Dzukijosveidas.lt ir J. Stacevičiaus/LRT nuotraukos.

Panašu, kad Alytaus miesto politikai ryžtingai nusiteikę galutinai nuginkluoti Alytaus miesto merą Nerijų Cesiulį ir jį palikti be komandos. Tarybai savivaldybės administracijos vadovų ir vieno mero pavaduotojo „galvų“ neužteko, mat dabar planuojama iš postų versti ir likusią mero komandą – vicemerę Jurgitą Šukevičienę ir abu mero patarėjus – Agnę Čeplinskienę bei Aurelijų Jaruševičių.

Ketvirtadienį Alytaus miesto savivaldybės Tarybos ir mero sekretoriate buvo užregistruoti du dokumentai – interpeliacija vicemerei Jurgitai Šukevičienei bei sprendimo projektas dėl Alytaus miesto savivaldybės Tarybos ir mero sekretoriato sudėties. Šiuo sprendimo projektu siekiama Alytaus miesto mero patarėjų pareigybių panaikinimo.

Tai naujienų portalui „Dzūkijos veidas“ patvirtino Alytaus miesto savivaldybės Tarybos ir mero sekretoriato vadovė Dalia Jezukevičienė. Jos, teigimu, šiuos dokumentus pasirašė devyni tarybos nariai, o į sekretoriatą pristatė tarybos narys Česlovas Daugėla.

D. Jezukevičienės teigimu, sprendimo projektas dėl Alytaus miesto savivaldybės Tarybos ir mero sekretoriato sudėties penktadienį vyksiančiame tarybos posėdyje svarstomas nebus, o tik dar kitame tarybos posėdyje.

„Norėčiau pabrėžti, kad Vyriausybė nuo šeštadienio skelbia karantiną. Įstatymas numato, kad karantino laikotarpiu negali būti svarstomi jokie klausimai, išskyrus būtinus. Slapto balsavimo reikalaujančių klausimų svarstymas karantino metu iš viso negalimas“, – pabrėžė D. Jezukevičienė.

4 komentarai apie “Politikai iš postų verčia ir Alytaus vicemerę bei mero patarėjus

  1. Dar tokių nekompetentingų ir nesigaudančių kas vyksta Alytaus miesto valdžioje nebuvo. Visų merų komandos nesunkiai sugeba taryboms teikt laiku ir kokybiškus švietimo ir strateginių planų sprendimus. Alytuj savo gabumais nieko nesugeba. Tik arogantiškai ir vaikiškais facbuchiniais metodais puikuitis. Todėl neturintys net tarybos pasitikėjimo meras su visa savo sukomplektuota komanda. Tik meras kaip nepakaltinamas. Nieko nežino ir už nieką neatsako.

  2. 9 Alytaus klounai,o ne politikai. Dar tokių kvailų “politikų” buvau nepačius, nei sutikus. Bet pasirodo kvailių aplink labai daug🙁nepasisekė mūsų merui su taryba, su tokiais kvailiais turi dirbti, ka ten dirbti, jie neleidžia dirbti, darbai rimti jiems nerūpi, aišku ir nesugeba, sugeba tik versti iš pareigų, tik tokiais darbeliais pasireiškia. Nejaugi negalima naujų tarybos narių perinkti, nejaugi taip jie čia visą likusią kadenciją ir dirbs? Gėda dėl tokių “politikų” kvailių visam Alytui.☹

  3. Alytuje tiek kvailų sprendimų priimta, ir tiek kvailysčių pridaryta, kad miestas į miestą nebepanašus jau virš 10 metų. Viskas sumaišyta, sudarkyta, apie teritorijų planavimą tai išvis net negirdėję, turbūt, “miesto galvočiai”. Kai grįžti ir pamatai visą šį absurdą, net bloga pasidaro…. O kažkada buvo gražus tvarkingas miestas, kol skystapročiai nenuvaldė per keliolika pastarųjų metų. Tik keletas padarytų darbų davė naudą, visa kita visiškai apgailėtina – ypač Naujoji gatvė ir prekybcentriai ant kiekvieno kampo, be jokios minties, kaip tai atrodys ir kaip paveiks gyvenamąją aplinką.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *