Filmas teatre – geriau nei namuose. „Dainavos“ kino teatrui – 60!

Kino teatras „Dainava“ laukia žiūrovų! Spalio16–22 dienomis rodo:

SAPNŲ KŪRĖJAI (V) 13:00 ir 15:30 – lietuviškai dubliuotas animacinis filmas visai šeimai.

AMŽINYBĖ TARP MŪSŲ (N-13) 18:00 – romantinė drama.

PABAIGOS IR PRADŽIOS (N-16) 20:30 – romantinė drama.

Spalio 22 d., 17 val. parodos „Dainavos“ kino teatrui – 60 atidarymas. Renginys nemokamas.

Bilietus įsigyti skatiname www.kinasdainava.lt

Saugokime vieni kitus ir atsakingai laikykimės visų saugos reikalavimų!

SAPNŲ KŪRĖJAI

Dvylikametė Mina gyvena paprastą dvylikametės mergaitės gyvenimą: eina į mokyklą, ruošia pamokas, žaidžia su draugais ir kartais neklauso tėvelių. Tačiau vieną dieną jos ramus, paprastas ir mielas gyvenimas netikėtai pasikeičia, kai į jos namus atsikelia gyventi Dženė – Minės lyg ir sesuo, bet ne visai. Iš pradžių apsidžiaugusi, kad turės seserį, Mina netrukus pamato, kad Dženė nėra tokia, kokią ji įsivaizdavo, kokios norėjo ir apie kokią svajojo. Tačiau nutinka kai kas stebuklingo: Mina patenka į slaptą vietą, kurioje gaminami… sapnai! O išgirdus, kad įmanoma ne tik sukurti konkretų sapną bet kuriam žmogui, bet ir sapnuose priversti žmogų keistis, Minai galvon šauna neprilygstama mintis: pasitelkusi sapnų kūrimo galią ji pakeis Dženę!

Anonsas:

https://www.youtube.com/watch?v=1_-4-tCxUqA&feature=emb_title

AMŽINYBĖ TARP MŪSŲ

Filmas pasakoja iš pirmo žvilgsnio paprastą dviejų jaunuolių istoriją. Railė ir Chrisas (aktoriai Alexandra Shipp ir Nicholas Hamilton‘as) baiginėja mokyklą, svajoja apie ateitį ir yra beprotiškai vienas kitą įsimylėję. Tačiau vienas lemtingas vakaras jų istoriją pavers kokia tik nori, tik ne paprasta. Vakarėlyje Chrisui truputį padauginus, už automobilio vairo sėda Railė. Jiems važiuojant, suskamba merginos telefonas. Chrisas jį paima, norėdamas atsakyti. Suirzusiai Railei bandant atsiimti telefoną, jos dėmesys nukrypsta nuo kelio. Smūgis. Mergina atsipeikėja ligoninėje ir išgirsta baisią žinią: Chrisas neišgyveno. Tačiau tai – tiesa tik iš dalies: merginai kaltinant save dėl mylimojo mirties, karštai mylinčio vaikino dvasia negali išeiti ir toliau lieka Railės gyvenime. Juos siejantis jausmas toks stiprus, kad vieną dieną nugali ir tą neperžengiamą barjerą tarp gyvųjų ir mirusiųjų pasaulio. Vieną dieną Railė išgirsta Chriso balsą, o supratusi, kad jai nepasivaideno, po kurio laiko sugeba jį netgi pajusti. Iš naujo atradę vienas kitą, jaunuoliai dabar turės išmokti ir naujas gyvenimo, mirties bei meilės pamokas, š kurių sunkiausia – sugebėti atsisveikinti ir paleisti.

Ataskaita:

https://www.youtube.com/watch?v=6Tv4r5pVaDs&feature=emb_title

PABAIGOS IR PRADŽIOS

Po išsiskyrimo su ilgalaikiu mylimuoju, Dafnė (akt. S. Woodley) nebežino ką toliau veikti savo gyvenime, todėl palieka mylimą darbą ir laikinai apsigyvena pas savo sesę. Bet čia, pastovūs sesės kivirčai su vyru, tik dar labiau patvirtina Dafnės neviltį, kad „ilgai ir laimingai“ neegzistuoja. Tuomet, viename iš sesers surengtų vakarėlių Dafnė sutinka labai skirtingų sielų geriausius draugus Frenką (akt. S. Stan) ir Džeką (akt. J. Dornan), kuriems Dafnė iškart krenta į akį. Negalėdama išsirinkti tarp nenuspėjamo ir visada nuotykiams pasirengusio blogo berniuko ir protingo, jautraus karjeristo, Dafnė atsiduria tarp skirtingų savo gyvenimo variantų, kurie jos gali laukti jau netolimoje ateityje. Bet likimas yra nenuspėjamas: Dafnė net neįtaria, kad greitai bus priversta susitaikyti su tuo, ką jai yra paruošęs gyvenimas. Pagrindinius meilės trikampio vaidmenis atlieka seksualiausių Holivudo žvaigždžių topo aktoriai Shailene Woodley („Divergentės“ serija), Jamie Dornan („Penkiasdešimt pilkų atspalvių“) bei Sebastian Stan („Marvel“ kino visatos Žiemos karys).

Anonsas: https://www.youtube.com/watch?v=AWq15YRtrYw&feature=emb_title

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *