„Didžioji rudens mugė“ šį sekmadienį džiugins Dzūkijos sostinę Alytų

Švęsti rudenį šį sekmadienį alytiškius sukvies vienas didžiausių ir linksmiausių rudens renginių – Didžioji Alytaus rudens mugė. S. Dariaus ir S. Girėno gatvę užplūs virš 100 įvairiausių gamintojų iš visos Lietuvos. Nuo 10 iki 16 val. vyksiančioje mugėje rasite ne tik gardaus maisto, sodinukų ir rankdarbių, bet ir pramogų bei atrakcionių mažiesiems, dovanų senjorams.

Nuo vietoje šviežiai rūkytos žuvies iki sodinukų

Į S. Dariaus ir S. Girėno gatvę susiburs virš 100 įvairiausių gamintojų bei kūrėjų. Lankytojai turės galimybę ne tik gyvai susipažinti su gamintojais bei savo srities specialistais, bet ir prekes įsigyti iš pirmųjų rankų, už draugiškas kainas, gauti sodininkystės patarimų.

Nuo 10 iki 16 valandos lauke vyksiančioje mugėje lauks gausybė natūralaus naminio maisto. Išragauti galima bus vietoje šviežiai rūkytos žuvies, sūdytos žuvies, mėsos gaminių, naminės giros. Prekybininkai pažers ir egzotinių prekių – alyvuogių, alyvuogių aliejaus, balzamo iš Portugalijos bei Ispanijos, kavos bei arbatos iš kitų tropinių šalių. Atvyks ir natūralaus medaus bei vaistažolių rinkėjai, artėjant šaltajam metų laikui ypač svarbu pasirūpinti natūraliais bei gydomaisias produktais. Lankytojų lauks ir saldieji gaminiai, šakočiai, šimtalapiai bei įmantriausių skonių pyragai.

Prasideda ir kepurių, šalikų bei pirštinių sezonas. Todėl mugėje daug dėmesio bus skiriama ir vaikiškiškiems drabužiams bei atributams. Mugėje galima bus atrasti ir vaikiškų drabužių, stilingų rudens sezono naujienų tiek į darbą, tiek laisvalaikiui. Asortimentą atras ir moteriška, ir vyriška auditorija.

Jokiu būdu nebus pamiršti ir sodinukai. Į mugę atvyksta net keliolika Lietuvos medelynų, kurie turės įvairiausių vaismedžių, daigų, pažers gausą patarimų bei sodinimo paslapčių. Mugėje galima bus sutikti ir visų gerbiamą dr. Algirdą Amšiejų, tad jei turėsite klausimų, nepraleiskite progos gyvai juos užduoti tikriems savo srities specialistams.

Atrakcionai vaikams bei dovanos senjorams

Mugėje tikrai neliūdės ir mažieji lankytojai. Visos mugės metu, S. Dariaus ir S. Girėno gatvėje vaikų lauks linksmieji atrakcionai. Sekmadienį skaniai pasisaldinti galima bus spragėsiais, cukraus vata bei skaniaisiais keptais vafliukais. Tiesa, pirmiesiems lankytojams – pramogos bei skanėstai nemokamai.

Mugėje išskirtinio dėmesio sulauks ir senjorai. Renginio metu senjorai bus kviečiami pasivaišinti gardžia bei šilta kareiviška koše. Pirmam 100 senjorų – košė nemokama.

Renginio naujienas ir staigmenas sekite: https://www.facebook.com/events/641537239828344/

Kad galėtume saugiai bei linksmai leisti mugėje laiką, lankytojų prašoma dėvėti burną bei nosį dengiančias apsaugines kaukes. Renginio organizatoriai patikina, jog rūpindamiesi ir prekybininkų, ir lankytojų saugumu, mugėje užtikrins reikalingus atstumus, taip pat viso renginio metu bus lengvai pasiekiamas dezinfekcinis skystis.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *