Kino teatras „Dainava“ laukia žiūrovų: ir mažų, ir didelių

Kino teatras „Dainava“ laukia žiūrovų! Rugpjūčio 14–20 dienomis rodome:

  • KOSMINIS SAMSAMAS (V) 13:00 – lietuviškai dubliuotas animacinis filmas visai šeimai
  • GERIAUSI DRAUGAI (V) 15:30 – lietuviškai dubliuotas animacinis filmas visai šeimai
  • PRADŽIA (JUBILIEJINIS LEIDIMAS) (N-13) 17:30 – fantastinis veiksmo trileris
  • GRENLANDIJA: IŠLIKIMAS (N-13) 20:30 – veiksmo trileris

Veido kaukes privaloma dėvėti prie kasos ir laukimo erdvėje. Kino salėje jos nėra privalomos.

KOSMINIS SAMSAMAS

Superherojų šeimoje gimusio Samsamo laukia šviesi ateitis – anksčiau ar vėliau ir jis taps vienu jų. Deja, berniukas net neįsivaizduoja, kokia yra jo supergalia. Mama sako, kad tai – normalu, nes kai kurie vaikai savąsias galias atranda vėliau už kitus. Bet Samsamas vis vien norėtų, kad tai įvyktų kaip galima greičiau. Kuomet į Samsamo mokyklą (kurioje mokosi vaikai, turintys ypatingų galių) atvyksta nauja mokinė Mega, berniukas iš pradžių neatkreipia į tai dėmesio. Tačiau jiems susidraugavus, Samsamui atsiveria durys į naują ir nepatirtą pasaulį. O didžiausias nuotykis prasideda tada, kai jiedu su Mega leidžiasi į nepakartojamą kosminę kelionę, kuriame Samsamo laukia kovos su iki šiol nematytais padarais, daugybė kvapą gniaužiančių nuotykių ir netikėti atradimai.

Anonsas: https://www.youtube.com/watch?v=8v45xtWHc6A&feature=emb_title

GERIAUSI DRAUGAI

Ela Bela Bingo savo geriausiam draugui Henriui, kuris niekada nėra buvęs cirke, ruošia dovaną – magišką triuką. Mergaitė jaudinasi ir tikisi, kad tai taps pagrindine vakaro atrakcija – Ela Bela ketina priversti Henrį magiškai pradingti. Tačiau viskas pasikeičia kai kaimynystėje apsigyvena naujas vaikas Džonis. Jis greitai susibičiuliauja su Henriu ir taip pat turi puikią šou idėją – kartu berniukai žada surengti efektingą dviračių pasirodymą. Henrio susižavėjimas naujuoju bičiuliu priverčia Elą Belą pamanyti, jog ji praranda savo geriausią draugą. Galiausiai mergaitė priverčia Henrį pasirinkti tarp jos ir Džonio, o Henris, nenorėdamas nieko įskaudinti, nusprendžia pabėgti. Dabar Ela Bela kartu su savo priešu Džoniu turi leistis kartu į kelionę, kad pakeliui surasti Henrį ir sužinotų tikrąją draugystės magiją.

Anonsas: https://www.youtube.com/watch?v=3l26V-eyTRg&feature=emb_title

PRADŽIA (JUBILIEJINIS LEIDIMAS)

Kino standartus laužantis režisierius Kristopheris Nolanas 10 metų jubiliejaus proga į didžiuosius ekranus gražina naujausiomis vaizdo technologijomis atnaujintą fantastinį specialiųjų efektų filmą „Pradžia“. Pamatykite jį tokį, kokiam pasirodyti jam ir buvo lemta! L.DiCaprio vaidinamas herojus valdo kontorą, kurios darbuotojai sugeba pasinerti į žmonių sapnus bei implantuoti naują informaciją ar panaikinti seną. Naujas užsakymas – už viliojantį atlyginimą reikia įsiskverbti į sėkmingo verslininko smegenis bei įrašyti informaciją, kuri leistų jo konkurentams pakoreguoti verslininko mąstyseną. Domas Cobb (akt. Leonardo DiCaprio) — talentingas vagis, geriausias savo srities specialistas. Tai jį padarė geidžiamiausiu žaidėju šnipinėjimo pasaulyje. Tačiau taip pat pavertė ir tarptautiniu bėgliu bei kainavo viską, ką jis kada nors mylėjo. Netikėtai D.Cobbui pasiūloma galimybė visa tai susigrąžinti. Vienas paskutinis darbas gali jam sugrąžinti buvusį gyvenimą, tačiau tik tuo atveju, jeigu jam pavyks atlikti neįmanoma. Tačiau paaiškėja, kad vietoje tobulo apiplėšimo D.Cobbui ir jo komandai reikia ne pavogti idėją, bet patiems ją įdiegti. Jei jiems pasiseks, tai bus tobulas nusikaltimas. Tačiau joks kruopštus suplanavimas ar kompetencija negali paruošti komandos pavojingam priešui, kuris, panašu, numato kiekvieną būsimą jų žingsnį.

Anonsas: https://www.youtube.com/watch?v=HLr7XDZO3tc&feature=emb_title

GRENLANDIJA: IŠLIKIMAS

Apokaliptinis trileris „Grenlandija: išlikimas“: paskutinės Žemės valandos prieš smogiant kometai. Vienintėlė saugi vieta – Grenlandija. Astronomams pirmą kartą pastebėjus naują kometą vardu „Klarkas“, dauguma žmonių į tai net neatkreipia dėmesio. Tačiau netrukus ima aiškėti, kad nekviesto svečio trajektorija pavojingai krypsta link mūsų planetos orbitos. Vis tik, net ir mokslininkams ėmus skambinti pavojaus varpais, dauguma žmonių tiesiog tikisi įspūdingo reginio, atsisakydami patikėti galimu pavojumi. Visa tai trunka tol, kol viena iš priekyje esančių kometos atplaišų smogia Floridai, visiškai sunaikindama vieną miestą ir apgriaudama didžiulę teritoriją aplink jį. Tuomet prasideda panika. Aplink tvyrant chaosui, o naujiems kometos fragmentams naikinant vis daugiau pasaulio miestų, Džonas Garitis (aktorius Gerard‘as Butler‘is) su žmona Elison (akt. Morena Baccarin) ir paaugliu sūnumi Neitanu leidžiasi į tolimą ir pavojingą kelionę: į Grenlandiją, kurioje būtent tokiam atvejui yra įrengti „apokaliptiniai bunkeriai“ – vienintelė vieta, teikianti mažytę viltį išgyventi.

Anonsas: https://www.youtube.com/watch?v=aqU07KtwlI4&feature=emb_title

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *