Duris lankytojams atvėrė renovuota „Snow arena“: siūlo gausybę naujovių

Druskininkų Sveikatinimo ir poilsio centro AQUA administruojamo žiemos pramogų komplekso nuotraukos.

Po beveik keturis mėnesius trukusios renovacijos duris lankytojams atveria gerokai atsinaujinęs uždarų kalnų slidinėjimo trasų kompleksas Druskininkuose „Snow arena“. Šiame komplekse netrūks ir naujovių.

„Norisi pasidžiaugti tuo, ką pavyko padaryti. Šiuo metu jau tik geriname sąlygas. Atsidarėme nuo liepos 10 dienos ir jau priiminėjame sportininkus iš įvairių šalių – Čekijos, Slovakijos, Suomijos, Lenkijos, Latvijos bei kitomis šalimis. Jau laukiame ir visų mūsų pramogų mėgėjų. Pusė arenos trasos yra skirta tik sportininkams, o kita dalis palikta mūsų lankytojams“, – sakė Druskininkų Sveikatinimo ir poilsio centro AQUA administruojamo žiemos pramogų komplekso vadovas Aivaras Kadziauskas.

„Snow arenoje“ atnaujinti šaldymo kontūrai, kurie tęsiasi beveik 9 kilometrus. Jie palaiko atitinkamą „Snow arenos“ temperatūrą. Intensyviai jau dirba ir sniego patrankos, gaminančios sniegą. O jo kokybė žadama žymiai geresnė. Jau šį savaitgalį startuoja ir dar viena nauja pramoga – kartodromas su kartingais.

Čia bus galima pasigrožėti ir ledo skulptūromis.

Iki liepos pabaigos šaltojoje zonoje turėtų būti pastatyta nauja vaikų atrakcionų dalis, kurioje vaikai galės čiuožinėti padangomis, išbandyti labirintus, pasėdėti ledo sostų krėsluose, ant arkliukų.

Atsinaujinusioje arenoje pasiūlymų netrūks ir išalkusiems, mat buvo pagerintos maitinimo sąlygos. „Snow arena“ matinino paslaugą perėmė į savo rankas. Nuo šiol lankytojai čia lankytojai galės pasimėgauti specialiais „Snow arenos“ ledais, kokteiliais, uogomis, suvožtiniais su krevetėmis, lašišomis, žvėriena, įprasta mėsa ir kitais gardumynais.

„Esame pasidarę ir lynų keltuvų techninę profilaktiką, jie atitinka visus saugumo reikalavimus ir galime dirbti toliau“, – akcentavo A. Kadziauskas.

Jis pridūrė, kad planuose buvo numatyta padaryti ir daugiau investicijų, tačiau pandemija viską pristabdė. Žadama, kad vos pagerėjus situacijai, daugiau investicijų bus nukreipta į naujas paslaugas – pavyzdžiui, viešbutį su vandens pramogų dalimi. Numatoma išnaudoti ir lauko trasą vasaros metu, svarstoma galbūt įrengti slidinėjimo ant dirbtinės žolės trasą.

„Minčių yra įvairiausių, bet apie tai vėliau“, – teigė arenos vadovas. Pasiteiravus, ar keisis iki šiol teiktų „Snow arenos“ paslaugų kainos, jis patikino, kad to daryti neketinama. Lankytojai turės galimybę pasirinkti nuomojamą slidinėjimo įrangą, kurios asortimentas dar įvairesnis. Be to kiekvienas turės pasirinkimą rinktis pigesnę dėvėtą ar naują slidinėjimo aprangą.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *