Paaiškėjo į Seimą besitaikančiųjų dėlionė Alytaus ir Dzūkijos apygardose

Vyriausioji rinkimų komisija (VRK) skelbia, kad vakar buvo paskutinė diena registracijai dalyvauti Seimo rinkimuose, o šiandien jau oficialiai paskelbti kandidatai ir pretendentai į juos. Tarp kandidatų, pretendentų Alytaus ir Dzūkijos apygardose – ir gerai žinomi bei taikliai viešumoje nuspėti į rinkimus besitaikantys asmenys.

Alytaus apygardoje yra užregistruoti šie pretendentai į kandidatus: nepartinis Vytautas Bakas ir nepartinis Valerijus Vencius. VRK kandidatais registravo LR liberalų sąjūdžio iškeltą Kęstutį Bernatavičių, Tėvynės sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų partijos atstovą Povilą Labuką, Darbo partijos – Raimundą Markauską, Lietuvos socialdemokratų partijos – Julių Sabatauską.

Dzūkijos apygardoje pretenduoja Juozas Baublys (LR liberalų sąjūdis), Laurynas Kasčiūnas (Tėvynės sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų partija), Artūras Paulauskas (Lietuvos laisvės sąjunga) Jurgita Šukevičienė (Lietuvos socialdemokratų partija), pretendentė į kandidates nepartinė Daiva Ulbinaitė bei kandidatas Tautvydas Žemaitis (Darbo partija).

Tiesa, paskelbti ne visi artėjančių Seimo rinkimų dalyviai ir jau yra žinoma, kad dar kartą būti išrinktais Seimo nariais sieks ir esami politikai – Alytaus ir Dzūkijos apygardose sieks būti išrinktais ir Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos kandidatai Robertas Šarknickas bei Petras Valiūnas.

Dalyvauti Seimo rinkimuose ryžosi ir Alytaus miesto tarybos narė Laura Radzevičiūtė, kurią, kaip paaiškėjo, Petrašiūnų-Gričiupio rinkimų apygardoje Kaune pasiūlė Darbo partija.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *