Šaukiamas Alytaus miesto tarybos posėdis

 

Gegužės 28 d. 9.00 val. šaukiamas nuotolinis Alytaus miesto savivaldybės tarybos posėdis, kuriame bus svarstomi šie klausimai:

 

  1. Dėl Alytaus miesto savivaldybės tarybos 2020-02-27 sprendimo Nr. T-40 „Dėl Alytaus miesto savivaldybės tarybos 2016-05-26 sprendimo Nr. T-169 „Dėl Alytaus miesto savivaldybės bendrojo ugdymo mokyklų tinklo pertvarkos 2016-2020 metų bendrojo plano ir jo priedų patvirtinimo“ pakeitimo“ pripažinimo netekusiu galios (Laura Radzevičiūtė, Alytaus miesto savivaldybės tarybos narė; 10 min.)

 

  1. Dėl Alytaus miesto savivaldybės tarybos 2020-04-16 sprendimo Nr. T-77 „Dėl sutikimo reorganizuoti Alytaus „Sakalėlio“ pradinę mokyklą prijungiant ją prie Alytaus Vidzgirio progimnazijos“ pripažinimo netekusiu galios (L. Radzevičiūtė; 10 min.)

 

  1. Dėl Alytaus miesto savivaldybės tarybos 2020-04-30 sprendimo Nr. T-128 „Dėl Alytaus „Sakalėlio“ pradinės mokyklos reorganizavimo sąlygų aprašo ir Alytaus Vidzgirio progimnazijos nuostatų patvirtinimo“ pripažinimo netekusiu galios (L. Radzevičiūtė; 10 min.)

 

  1. Dėl Alytaus miesto savivaldybės tarybos 2020-04-16 sprendimo Nr. T-76 „Dėl Alytaus „Drevinuko“ mokyklos-darželio struktūros pertvarkymo ir pavadinimo pakeitimo“ pripažinimo netekusiu galios (L. Radzevičiūtė; 10 min.)

 

  1. Dėl Alytaus miesto savivaldybės tarybos 2020-04-30 sprendimo Nr. T-129 „Dėl Alytaus miesto savivaldybės tarybos 2020-04-16 sprendimo Nr. T-76 „Dėl Alytaus „Drevinuko“ mokyklos-darželio struktūros pertvarkymo ir pavadinimo pakeitimo“ pakeitimo“ pripažinimo netekusiu galios (L. Radzevičiūtė; 10 min.)

 

  1. Dėl Alytaus lopšelio-darželio „Drevinukas“ nuostatų patvirtinimo (Vytuolis Valūnas, Švietimo ir sporto skyriaus vedėjas; 10 min.)

 

  1. Dėl Alytaus miesto savivaldybės tarybos 2011-12-01 sprendimo Nr. T-290 „Dėl Alytaus miesto savivaldybės lopšelių-darželių ir darželių-mokyklų darbuotojų maitinimo“ pakeitimo (V. Valūnas; 10 min.)

 

  1. Dėl trumpalaikės paskolos ėmimo iš Lietuvos Respublikos valstybės biudžeto (Neringa Rinkevičiūtė, savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotoja; 10 min.)

 

  1. Dėl sutikimo perimti neatlygintinai naudotis valstybinės žemės sklypus ir administracijos direktoriaus įgaliojimo pasirašyti valstybinės žemės panaudos sutartis (Mindaugas Matažinskas, Architektūros, urbanistikos ir žemėtvarkos skyriaus vedėjo pavaduotojas savivaldybės vyriausiasis architektas; 10 min.)

 

  1. Dėl prašymo perduoti Alytaus miesto savivaldybei valdyti, naudoti ir disponuoti patikėjimo teise žemės sklypą Ulonų g. 67A, Alytuje (M. Matažinskas; 10 min.)

 

  1. Dėl Alytaus miesto bendrojo plano, patvirtinto Alytaus miesto savivaldybės tarybos 2009-06-11 sprendimu Nr. T-146 „Dėl Alytaus miesto bendrojo plano keitimo tvirtinimo“, pakeistų sprendinių patvirtinimo (M. Matažinskas; 20 min.)

 

  1. Dėl Leidimų važiuoti didžiagabaritėmis ir (ar) sunkiasvorėmis transporto priemonėmis Alytaus miesto savivaldybės viešaisiais keliais ir gatvėmis išdavimo, mokesčio už važiavimą mokėjimo, administravimo ir kontrolės taisyklių, Mokesčio už važiavimą Alytaus miesto savivaldybės viešaisiais keliais ir gatvėmis Lietuvos Respublikoje ir užsienio šalyse, tarp jų ir Europos Sąjungos valstybėse narėse, įregistruotomis transporto priemonėmis (jų junginiais), kurių matmenys su kroviniu ar be jo viršija leidžiamus, ir (ar) kai viršijama leidžiama ašies (ašių) apkrova ir (ar) transporto priemonės (jų junginio) leidžiama bendroji masė, tarifų aprašo patvirtinimo (Palmira Raškauskienė, Miesto ūkio skyriaus vedėja; 10 min.)

 

  1. Dėl Alytaus miesto savivaldybės saugaus elgesio paviršinių vandens telkinių vandenyje ir ant paviršinių vandens telkinių ledo taisyklių patvirtinimo (P. Raškauskienė; 10 min.)

 

  1. Dėl Alytaus miesto savivaldybės tarybos 2015-03-26 sprendimo Nr. T-66 „Dėl Alytaus miesto savivaldybės paplūdimių ir jų maudyklų įrengimo, naudojimo ir elgesio taisyklių“ ir 2018-02-22 sprendimo Nr. T-34 „Dėl Alytaus miesto savivaldybės saugaus elgesio paviršinių vandens telkinių vandenyje ir ant paviršinių vandens telkinių ledo taisyklių patvirtinimo“ pripažinimo netekusiais galios (P. Raškauskienė; 5 min.)

 

  1. Dėl Alytaus miesto savivaldybės tarybos 2008-05-29 sprendimo Nr. T-108 „Dėl Alytaus miesto savivaldybės želdynų ir želdinių apsaugos taisyklių patvirtinimo“ pakeitimo (Vida Mačernienė, Aplinkos apsaugos skyriaus vedėja; 10 min.)

 

  1. Dėl nuomininkų atleidimo nuo negyvenamųjų patalpų nuomos mokesčio (Auksė Juonienė, Turto valdymo ir verslo skyriaus vedėja; 10 min.)

 

  1. Dėl Savivaldybės materialiojo turto nuomos viešojo konkurso ir nuomos be konkurso organizavimo ir vykdymo tvarkos aprašo patvirtinimo (A. Juonienė; 10 min.)

 

  1. Dėl negyvenamųjų patalpų Ligoninės g. 12, Alytuje, nuomos viešojo konkurso būdu (A. Juonienė; 10 min.)

 

  1. Dėl leidimo subnuomoti negyvenamąsias patalpas Lelijų g. 44, Alytuje (A. Juonienė; 10 min.)

 

  1. Dėl Alytaus miesto savivaldybės tarybos 2020-01-30 sprendimo Nr. T-23 „Dėl Alytaus miesto savivaldybės finansinės paramos pirmąjį būstą įsigyjančioms jaunoms šeimoms teikimo tvarkos aprašo patvirtinimo“ pakeitimo (A. Juonienė; 10 min.)

 

  1. Dėl įrangos perėmimo savivaldybės nuosavybėn ir jos perdavimo valdyti, naudoti ir disponuoti patikėjimo teise (A. Juonienė; 10 min.)

 

  1. Dėl ilgalaikio materialiojo nekilnojamojo turto pripažinimo netinkamu (negalimu) naudoti, jo nurašymo ir likvidavimo (A. Juonienė; 10 min.)

 

  1. Dėl UAB „Alytaus butų ūkis“ įstatų patvirtinimo (A. Juonienė; 10 min.)

 

  1. Dėl Alytaus miesto savivaldybės tarybos 2017-03-30 sprendimo Nr. T-85 „Dėl Alytaus miesto savivaldybės kūno kultūros ir sporto programos sporto klubų veiklos projektų dalinio finansavimo ir administravimo tvarkos aprašo patvirtinimo“ pripažinimo netekusiu galios (Adomas Andrušaitis, Švietimo ir sporto skyriaus vedėjo pavaduotojas; 10 min.)

 

  1. Dėl Alytaus miesto savivaldybės tarybos 2014-05-29 sprendimo Nr. T-152 „Dėl kandidatų į Alytaus miesto savivaldybės kultūros premiją atrankos komisijos sudarymo“ pakeitimo (Vilma Liaukuvienė, Kultūros skyriaus vedėja; 10 min.)

 

  1. Dėl Alytaus miesto savivaldybės tarybos 2019-08-29 sprendimo Nr. T-277 „Dėl Bendruomeninių organizacijų tarybos sudarymo“ pakeitimo (Roberta Samuolytė-Kisielienė, Socialinės paramos skyriaus vedėjo pavaduotoja, atliekanti vedėjo funkcijas; 10 min.)

 

  1. Dėl Alytaus miesto savivaldybės bendruomenės sveikatos tarybos sudarymo (Povilas Jagelavičius, administracijos vyriausiasis specialistas; 10 min.)

 

  1. Dėl skaidrios asmens sveikatos priežiūros įstaigos vardo suteikimo Alytaus miesto savivaldybės viešosioms asmens sveikatos priežiūros įstaigoms (P. Jagelavičius; 10 min.)

 

  1. Dėl Alytaus miesto savivaldybės tarybos 2019-02-28 sprendimo Nr. T-62 ,,Dėl finansavimo teikimo atvykstantiems dirbti į Alytaus miesto savivaldybės asmens sveikatos priežiūros įstaigas trūkstamos specialybės gydytojams ir rezidentams tvarkos aprašo patvirtinimo“ pakeitimo (P. Jagelavičius; 10 min.)

 

  1. Dėl Alytaus miesto savivaldybės tarybos 2020-01-30 sprendimo Nr. T-4 „Dėl Alytaus miesto savivaldybės jaunimo politikos įgyvendinimo programos iniciatyvos atrankos ir finansavimo tvarkos aprašo patvirtinimo“ pakeitimo (Dalia Kavolynienė, vyriausioji specialistė, jaunimo reikalų koordinatorė; 10 min.)

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *