Portalas Dzūkijosveidas.lt pristato karštą naujieną – internetinę televiziją DV.TV

DV.TV veidas – V. Garbenčius

Nepaisant gyvenimą Lietuvoje pristabdžiusio karantino, portalas Dzūkijosveidas.lt ištikimiausiems savo skaitytojams pristato karštą naujieną – iškart po Velykų darbus pradeda internetinė televizija DV.TV, vienintelė tokia Pietų Lietuvos regione. Jau šį antradienį, balandžio 14-ąją, portalo paskyroje socialiniame tinkle „Facebook“ žiūrovai pamatys pirmąją rytinę laidą. Tokią, kokios bus rodomos kiekvieną darbo dienos rytą.

Politika, verslas, švietimas, sveikata, kultūra, sportas, žmonės, laisvalaikis ir daugybė kitų – platų rytinės laidos temų spektrą vardija laidos rengėjai, nepastebėtos neliks ir socialinių tinklų aktualijos. „Kalbėsime apie viską, kas šiandien yra svarbu Pietų Lietuvos žmonėms, nepaisant to, kuriame mieste ar rajone jie gyventų – Alytaus, Druskininkų, Lazdijų, Varėnos, Prienų ar Birštono“, – sako laidos vedėjas ir DV.TV veidas Vytautas Garbenčius.

Pasak jo, ne tik pusvalandžio trukmės rytinė laida, bet ir visa televizija DV.TV turės savotišką prieskonį – informacija bus stengiamasi pateikti glaustai, įdomiai, akcentuojant svarbiausius dalykus, su trupučiu lengvo humoro. „Kas norės – žiūrės, kas norės – klausys, bet visi viską sužinos“, – šypsosi V. Garbenčius.

Pasibaigus karantinui, pasak rengėjų, DV.TV laidų formatas neabejotinai keisis – filmavimus studijoje papildys pašnekovai, filmavimai persikels ir už studijos sienų, žadamos transliacijos iš įvairių renginių, „karštų taškų“.

Internetinės televizijos DV.TV valtį irkluoja aštuonių žmonių komanda, kuri pasistengs, kad kiekvieną rytą žiūrovus pasiektų kuo daugiau naujienų ir svarbios informacijos, kad diena būtų puiki ir pozityvi, net jei išlipant iš lovos pasitaikė ne ta koja ir rytas prasidėjo ne pačia geriausia nuotaika.

Kodėl šioje valtyje Vytautas? „Mėgstu save pastatyti į nekomforto zoną, vis išbandyti kažką naujo, nežinomo ir išspausti iš to maksimumą. Tikiu, kad DV.TV bus kažkas naujo ne tik man, bet ir žiūrovams“, – sako V. Garbenčius, kurį daugelis iki šiol pažinojo kaip renginių ir radijo laidų vedėją.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *