Radijui „FM99“ teks apleisti patalpas teatre: konkursą laimėjo sporto klubas

Penktadienį įvyko 122,13 kvadratinių metrų patalpų, kuriose šiuo metu įsikūrusi radijo stotis „FM99“,  nuomos konkursas. Po pietų paaiškėjo, kad konkursą laimėjo VšĮ sporto klubas „Atlanta Gym“, kuriam vadovauja buvęs kandidatas į Europarlamentą Antanas Jodauga.

Po keturioliktos valandos žinia iš konkurso organizatorių, kad konkurso laimėtojai yra ne tie patys šiuo metu patalpomis besinaudojantys nuomininkai, pasiekė radijo stoties „FM99“ vadovą Liudą Ramanauską.

„Alytuje tarybos nariai, matyt, yra labai sportiški vaikinai. Krepšinio klubas prastokai pasirodė ir dabar tie, kurie balsavo už sutarties nutraukimą, sudarys naują komandą ir treniruosis teatro, buvusiose radijo, patalpose, ir bandys puikiai startuoti visose Lietuvos lygose ir galbūt dalyvauti Tokijo olimpinėse žaidynėse“, – sarkazmo negailėjo L. Ramanauskas, pabrėžęs, kad  konkurso sąlygose nuomojamų patalpų naudojimo paskirtis – kultūrinė, administracinė.

Radijo stoties vadovas dėl tokių esą neteisėtų veiksmų planuoja kreiptis į teismą ir prašys stabdyti konkurso vykdymą.

„Blaivaus proto čia nė su žiburiu nerasi“, – sakė L. Ramanauskas.

Susisiekus su konkurso nugalėtoju A. Jodauga, jis daugžodžiauti nebuvo linkęs ir tikino, kad dar nėra gavęs jokio oficialaus protokolo, kuriame skelbiamas konkurso nugalėtojas. Paklaustas, kokią veiklą planuoja vykdyti buvusiose radijo patalpose, jis taip pat neatviravo. Esą nėra reikalo užbėgti įvykiams už akių.

Dokumentų pridavimo terminas buvo iki ketvirtadienio 16 valandos. Radijo stoties atstovai pageidavo dalyvauti vokų atplėšimo procese, tačiau iš konkurso organizatorių gavo neigiamą atsakymą, esą karantinas. Žadėta pateikti filmuotą proceso medžiagą.

Konkurse dalyvavo du dalyviai. Sporto klubas „Atlanta Gym“ už patalpų kvadrato nuomą pasiūlė 3,15 eurų per mėnesį, o radijo stotis „FM99“ pasiūlė 2,35 eurų už kvadratą mėnesinį mokestį. Konkursui pirmininkavo Alytaus miesto savivaldybės administracijos Turto valdymo ir verslo skyriaus vedėja Auksė Juonienė.

„Mes pasiūlėme realią kainą, nes tai ne komercinės paskirties objektas, o kultūrinės-administracinės veiklos pastatas“, – sakė L. Ramanauskas.

5 komentarai apie “Radijui „FM99“ teks apleisti patalpas teatre: konkursą laimėjo sporto klubas

  1. Nesuprantu Liudo,ko jis pyksta.Galėjo pasiūlyti 1.09 euro ir tikėtis,kad laimės konkursą.Juokdarys!

    1. Nustokit loti ir kapstytis praeityje kaip kokie šūdvabaliai. Vis dar dirbate senais mentų ir kgbistų metodais, kapstotės ir ieškote bent ko, kad tik apdergt žmones

  2. Buvusios valdžios numylėtiniams labai jau skaudu tapti eiliniais alytiškiais be privilegijų. Išsidirbinėjo šita šeimynėlė kaip tik jų vaizduotė leido, o dabar net įstatymų nenori laikytis. Nereikėjo lįsti į politiką ir tyčiotis iš alytiškių

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *