Serganti alytiškė: „Buvau išvaryta iš poliklinikos“

Į portalą Dzūkijosveidas.lt kreipėsi alytiškė, kuri skundėsi negalinti patekti pas savo šeimos gydytoją Alytaus poliklinikoje. Esą apie 14 val. prie įstaigos durų ją pasitiko kelios, STOP juosta ir medicininėmis kaukėmis „apsiginklavę“ darbuotojos, kurios piktu tonu liepė apsisukti ir keliauti namo, o visus reikalus susitvarkyti telefonu.

„Tą norėjau padaryti dar ankstų rytą. Paskambinau į registratūrą, pasakiau, kad blogai jaučiuosi, turiu temperatūros, kosėju, pasiteiravau, ar dėl esamos padėties šalyje galėčiau nedarbingumo pažymą susitvarkyti telefonu. Buvau patikinta, kad to padaryti negaliu, turiu atvykti į polikliniką pas savo šeimos gydytoją“, – pasakojo jauna moteris.

Ji baiminasi, kad šio vizito pasekmės nebūtų liūdnesnės, mat jai esant poliklinikoje atėjo ir vyras, kuris teigė, kad nori pasitikrinti, mat prieš tris dienas sugrįžo iš šalies, kuri įtraukta į koronaviruso rizikos šalių sąrašą ir šiandien pasijuto blogai – karščiuoja, skauda gerklę, kosėja.

„Gerai, jei tam vyrui ne joks koronavirusas, bet jeigu – ne? Jis vaikšto ieškodamas pagalbos ir platina ligą. Toks Alytaus poliklinikos darbo neorganizuotumas, pacientų neinformavimas gali pridaryti daugybę žalos“, – sako alytiškė.

Telefonu susisiekus su Alytaus poliklinikos direktoriumi Mariumi Jasaičiu, šis patikino, jog nieko panašaus įstaigoje nevyksta, pas gydytojus esą patenka visi, kuriems to reikia. „Ryte buvo kilę menkų nesklandumų, bet dabar viskas yra gerai. Atvažiuokite ir patys įsitikinsite“, – nedaugžodžiavo įstaigos vadovas.

Tiesa, sugrįžusi į namus, moteris ir vėl pasiskambino į Alytaus polikliniką, pasiteirauti kaip elgtis toliau, nes sveikatos būklė blogėja, šeimos gydytojo konsultacija jai būtina. Darbuotoja patikino, jog į polikliniką ši geriau neitų, pasiūlė telefonu sujungti su gydytojo kabinetu, tačiau šis neatsiliepė.

8 komentarai apie “Serganti alytiškė: „Buvau išvaryta iš poliklinikos“

  1. “”Ji baiminasi, kad šio vizito pasekmės nebūtų liūdnesnės, mat jai esant poliklinikoje atėjo ir vyras, kuris teigė, kad nori pasitikrinti, mat prieš tris dienas sugrįžo iš šalies, kuri įtraukta į koronaviruso rizikos šalių sąrašą ir šiandien pasijuto blogai – karščiuoja, skauda gerklę, kosėja.” Čia rimai ??? Kaip šitiems idiotams nedaeina, kad reikia skambinti, o ne eiti !!!

    1. Pas mane panašus atvejis, tris kart skambinau, o po to vistiek likau be gydytojo konsultacijos, idiotai tie kurie sukūrė virusą, o ne tie, kurie serga.

  2. Poliklinikos direktorius grubus,mandagumo nulis,teko bendraut,manau reiketu mest lauk ji,nes nesugeba dyrbt savo darbo,i kitus ligonius iseina nusisikt???

  3. Šiandien buvau karsčiuojantis atėjęs polikliniką, nustebino vaizdelis, bet iš geros pusės. Darbuotojai išklausinėję kaip tardytojai, visos informacijos ir leido eiti pas gydytoja.
    Už manęs stovėjo vyrukas, kuris nerimavo, kad negalės profilaktinio patikrino pasidaryti, nes baigiasi teisės. Dėdė su ūsais piktinosi, Skvernelis nesąmonę sugalvojo, aceit pragyveno Cernobilį, tai čia ch…..ia. Tik bailiam.
    toks vaizdas karantinas paskelbtas ant durniaus, reikalams susitvarkyti. Todėl nereikia varyti dievo į medį.

    ir reikia pakantumo ir supratimo

  4. kodėl keliate problemą ten, kur jos nėra? Kodėl nemokate padoriai elgtis? Yra tvarka ir jos laikykitės, tada nekils jokių problemų. Kodėl norite būti gudresni už kitus? Juk karantinas, negi normalaus telefono neturite, kuriuo paskambinę galėtumėte padoriai išsiaiškinti

  5. 16 d. uo 7 v,nebuvo imanoma prisiskambinti i poliklinika, teko gaisti laika, mamos neprieme, stop juosta liepe vaziuoti namo vel skambinta ir vel ta pati giesmele, blogai nes sedi valdiski,arba nekompetetingi darbuotojai

  6. Kinija jau bunda iš viruso gniaužtų, dėl to kad niekas nežaidė su tokiais verkiančiais. Karantinas ir vsio.

  7. Pirmadienį į polikliniką bandžiau skambinti keliolika kartų, bet vis tekdavo išgirsti, kad visi konsultantai užimti ir tada tirada apie prevencijas visokias, apie dantų dengimą silantais ir t. t. Tokio bardako dar neteko matyti ir girdėti

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *