Korona viruso įbauginti pirkėjai šluoja ir Alytaus įmonės lentynas

Korona virusui pasėjus nerimą Lietuvoje, pasekmes pajuto ir Alytaus buitinės chemijos produktų gamintoja „Koslita“. Pasak įmonės generalinio direktoriaus Juozo Bieliausko, dezinfekcinių priemonių gamybos užsakymų padaugėjo kartais, tačiau tenka susidurti su kita problema – trūksta žaliavų ir dėl to tenka riboti parduodamos produkcijos kiekius klientams.

Įmonės vadovas pasakojo, kad žaliavas perka iš užsienio, o ten šiuo metu jų didelis trūkumas, mat sujudimas dėl korona viruso jaučiamas visame pasaulyje.

„Užsakymų gavome iš visų mūsų turimų klientų Lietuvoje. Tačiau anksčiau jie užsakydavo vos po vieną kitą produktą, o dabar jų prašo masiškai. Paklausiausi produktai – rankų dezinfekciniai skysčiai, grindų, paviršių valymo priemonės“, – teigė J. Bieliauskas.

Generalinis direktorius tikino, kad įmonei tenka riboti kuriamos produkcijos pardavimų kiekius vienam klientui, mat deznfekcinių priemonių poreikis šiuo metu yra didesnis nei yra galimybių jų pagaminti.

„Tikimės, kad jau šios savaitės pabaigoje produkciją galėsime tiekti didesniais kiekiais“, – tikino J. Bieliauskas.

Tiesa, šiomis dienomis, direktoriaus tikinimu, bendrovėje netyla telefonai, o įmonės durys nuo klientų srautų praktiškai neužsiveria jau visą savaitę.

„Jeigu šiuo metu turėtume kad ir 150 tūkstančių indelių dezinfekcinių priemonių, jų tikrai greitai neliktų“, – įsitikinęs vadovas.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *