Druskininkuose atidarytas naujas traukos centras

Druskininkų savivaldybės nuotraukos.

Druskininkuose duris atvėrė nauja traukos erdvė – atidaryta „Muziejaus galerija“. Tai dvigubo funkcionalumo erdvė: kaip galerija ir kaip edukacinės veiklos vieta, kuri edukacinėmis pamokomis augins naująją lankytojų kartą nuo pat mažens.  Nauja miesto erdvė bus patraukli profesionalių menininkų ir tautodailininkų darbų parodomis, įvairiomis edukacinėmis programomis – nuo senųjų tradicinių amatų iki šiuolaikinių technologijų, taip pat funkcionuos išmanioji klasė bei fotoveidrodis.

„Muziejaus galerija“ buvo atidaryta Druskininkų savivaldybės inicijuoto projekto dėka. Ši erdvė – miesto kultūrinį gyvenimą papildantis dar vienas šiuolaikiškas objektas – atviras atradimams, visiems druskininkiečiams bei miesto svečiams.

Atidaryme dalyvavo gausus būrys susirinkusių, tarp kurių buvo: Druskininkų savivaldybės meras Ričardas Malinauskas, mero pavaduotojas Linas Urmanavičius, seimo narys Zenonas Streikus, rangovų įmonės direktorius Virginijus Almanaitis, Savivaldybės tarybos nariai, įstaigų vadovai, muziejų atstovai ir kiti svečiai.

Meras R. Malinauskas pasidžiaugė nauju meno traukos centru, kuris bus įdomus ne tik profesionaliems meno žinovams, bet ir netikėtai atradusiems šią naujų potyrių erdvę.

Parengta pagal Druskininkų savivaldybės informaciją

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *