Atsisakęs tarybos nario mandato Saulius Bitinas palieka ir įmonės vadovo postą

Praėjusių metų rugpjūčio mėnesį Alytaus miesto tarybos nario mandatą savo noru dėl šeiminių priežasčių palikęs „Sofa Brands“ vadovas Saulius Bitinas žengė ir kitą žingsnį – traukiasi iš vienos didžiausių įmonių Alytuje vadovo pareigų. Penktadienį – paskutinė jo darbo diena.

„Į Kauną persikrausčiau jau prieš keletą mėnesių. Tai vyko daug vėliau nei atsisakiau Alytaus miesto tarybos nario mandato. Norėjau daugiau laiko praleisti su šeima. Pasakysiu atvirai, buvo laikas, kai vieną dieną žmona – Alytuje su manimi, o kitą dieną – Kaune su sergančia mama. Nuolat blaškantis tarp dviejų miestų šeimoje atsirado įtampa. Be to, išoperavo tėvuką, kuriuo irgi reikia rūpintis“, – atviravo S. Bitinas.

Pasiteiravus, kokie dabar jo ateities planai, jis buvo atviras – nuo pirmadienio pradės vadovauti Kauno Laisvojoje ekonominėje zonoje įsikūrusiai amerikiečių kapitalo bendrovei „Hollister Lietuva“. 2019 metais oficialiai atidaryta įmonė gamina ir parduoda sveikatos priežiūros produktus visame pasaulyje. Tai viena didžiausių investicinių kompanijų Lietuvoje, kurios planuose iš viso įkurti daugiau kaip 500 darbo vietų.

Politinių interesų S. Bitinas taip pat nepuoselėja ir jų atsisakė su lig ta diena, kaip Alytaus miesto tarybos nario mandatą perleido kitam Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) sąraše esančiam kolegai Dmitrijui Kačiurinui, Alytaus apskrities S. Kudirkos ligoninės direktoriaus pavaduotojui.

„Yra vienas didelis pliusas – Alytuje įgijau daug draugų, todėl šiame mieste lankysiuosi dažnai. Gyvenimą turbūt reikėtų matuoti ne tuo, kiek turtų susikrovei, o kiek draugų įgijai. Dėl to esu labai laimingas“, – sakė S. Bitinas.

Jis vienai didžiausių britų kapitalo gobeleno ir odos gaminius minkštiems baldams gaminančiai bendrovei „Sofa Brands“ vadovavo daugiau kaip dvejus metus. Prieš tai jis daugiau kaip ketverius metus vadovavo jau trečius metus iš Alytaus pasitraukusiai „Coca-Cola HBC Lietuva“.

2 komentarai apie “Atsisakęs tarybos nario mandato Saulius Bitinas palieka ir įmonės vadovo postą

  1. Tai visgi priezastis pasitraukti, ar del pabuvimo su seima, ar visgi vadovo pareigos geresneje kompanijoje?;))))

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *