Lazdijų ligoninės vadovas traukiasi iš pareigų

Lazdijų rajono savivaldybės nuotrauka

Rajono savivaldybės merė Ausma Miškinienė pasirašė potvarkį, kuriuo patenkino Lazdijų ligoninės direktoriaus Vito Šimkonio prašymą dėl darbo sąlygų keitimo darbuotojo iniciatyva ir nuo sausio 31 d. atleidžia jį iš ligoninės direktoriaus pareigų. Atsižvelgus į gydytojo prašymą ir gydytojų ligoninėje trūkumą, jam suteikta teisė dirbti 0,5 etato tik gydytojo-chirurgo pareigose.

„Savivaldybės vadovybė vertina ligoninės direktoriaus Vito Šimkonio per 12 darbo šiose pareigose metų atliktus darbus modernizuojant gydymo įstaigą pasitelkiant Europos Sąjungos lėšas, tobulinat ir plečiant ligoninės paslaugų spektrą ir kokybę atsižvelgiant į rajono gyventojų poreikius. Gydytojas, atsakingai įvertinęs pastarojo pusmečio vadybinių sprendimų rezultatus, mano manymu, priėmė teisingą sprendimą. Esame dėkingi, kad, atsižvelgdamas į nelengvą šiuo metu finansinę ligoninės situaciją, gydytojas nereikalauja išeitinės kompensacijos. Tikiu, kad jis savo patirtimi ir patarimais dalinsis su būsimu ligoninės vadovu bei kolegomis“, – komentuodama savo potvarkį teigė savivaldybės merė Ausma Miškinienė.

Ligoninei, kol teisės aktų nustatyta tvarka bus paskirtas naujas direktorius, vadovauti pavesta Lazdijų ligoninės direktoriaus pavaduotojai slaugai Aldonai Talandzevičienei.

Lazdijų rajono savivaldybės informacija

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *