Varėnoje sukurta unikali eglutė iš popieriaus taikosi į rekordą

Didžiąsias metų šventes Varėnos technologijų ir verslo mokyklos bendruomenė šiemet pasitiko ne tik smagiais renginiais bei gera nuotaika, bet ir pilni ambicingų siekių. Šešios mokinės kartu su socialine pedagoge iš žalio popieriaus skiautelių, vadinamojo kvilingo būdu, suklijavo Kalėdų eglę, kuri pretenduoja tapti rekordu.

Įstaigoje gruodžio 19 dieną 10:53 val. aktų salėje, renginio skirto Kalėdų eglutės įžiebimui metu, buvo atlikti karpiniais puoštos skulptūros matavimų registravimai.

Matavimus, kuriuos atliko St-16 grupės mokinys Mantas Mikšenis, stebėjo žurnalistė Daiva Ulbinaitė, Varėnos rajono savivaldybės administracijos švietimo skyriaus vedėja Stasė Bingelienė ir Valstybinės miškų urėdijos Varėnos regiono padalinio vyriausiasis miškininkas Deimantas Stankevičius.

Protokolu oficialiai užfiksuota, jog karpiniais puoštos skulptūros skersmuo ties pagrindu yra 86 cm, apimtis ties pagrindu – 270 cm, aukštis nuo pagrindo iki žalios viršūnės yra 195,6 cm ir aukštis nuo pagrindo iki snaigės viršūnės – 216 cm.

Varėnos technologijų ir verslo mokyklos archyvo nuotr.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *