Mažąja diva praminta Martyna Jezepčikaitė tiki savo sėkme „X faktoriaus“ superfinale

Projekto „X faktorius“ organizatorių nuotraukos.

Alytiškė Martyna  Jezepčikaitė (17 m.) muzikiniame projekte „X faktorius“ nuėjo labai ilgą ir sudėtingą kelią. Jau šį sekmadienį projekte mažąja diva pramintą dalyvę išvysime superfinale. Į jį Martyna žengia užtikrintai, pasitikėdama savimi ir tikėdama savo sėkme. Ji supranta, kad dabar viskas priklausys ne tik nuo jos pasirodymo, bet ir jos gerbėjų vieningumo ir palaikymo.

„Nespėju suvokti, kas įvyko, bet labai džiaugiuosi. To atkakliai siekiau, dirbau, daug laiko skyriau pasiruošimams. Tris savaites nebuvau sugrįžusi į Alytų. Tikėjau, kad pateksiu į superfinalą. Taip pat žinau, kad alytiškiai labai manimi tiki, o tai mane stumia į priekį“, – sakė Martyna.

Ji tikino, kad tiki savo pergale ir projekto superfinale, tačiau nenuvertina ir kitų dalyvių, kurie yra stiprūs kaip asmenybės.

Kokiais pasirodymais ateinantį sekmadienį žavės alytiškė, atskleisti ji neskubėjo, tik pasakojo, kad kartais dainą pakeisti tenka ir paskutinę dieną, o kiekviena diena, dalyvaujant projekte, būna tarsi netikėta staigmena.

Projekto teisėjai po kiekvieno alytiškės pasirodymo negaili jai gražių žodžių ir net lygina ją su viena garsiausių pasaulio atlikėjų Beyonce. Kai kurie ją vadina mažąja popdiva, dar kiti – tikra kovotoja. Kritikos ji sulaukia ne tiek ir daug.

„Deja, pasirodymuose nesklandumai neišvengiami, būta ir nuosmukių, bet, manau, kad šiame projekte aš labai stipriai augau ir kilau tik į viršų. Be to, tai mane labai pakeitė – tapau iš tokios įdomios muzikos atlikėjos į, kaip įvardija teisėjai, popdivą. Džiugina, kad žmonės mane lygina su  Beyonce. Šie vaidmenys man labai patinka. Jaučiu malonumą dainuodama, būdama scenoje. Tačiau kritika man yra labai svarbi, nes ji mane priverčia daugiau dirbti, pasistengti. Kritika yra didžiausias atlikėjų arkliukas“, – įsitikinusi mergina.

Ji pripažįsta, kad nuovargis išties daro savo ir praėjusį sekmadienį ji net galvojo, kad nepadainuos, nes užklupo gerklės problemos. Tačiau užplūdęs adrenalinas leido sukaupti visas jėgas ir atiduoti save scenoje.

Nors Martyna dar yra mokinė, Alytaus Adolfo Ramanausko-Vanago gimnazijoje lanko trečią klasę, mokyklos vadovybė jai suteikia galimybę mokytis nuotoliniu būdu ir mergina net neabejoja, kad jai pasivyti savo klasės draugus tikrai pavyks.

Jeigu Martynai projekte pavyktų iškovoti pergalę, ji laimėtų 15 tūkstančių eurų. Paklausta, ar bent jau bandė pasvajoti, ką veiktų su pinigais, ji atsakė, kad nežino, kad veikiausiai juos skirtų savo muzikinei karjerai.

Projektas alytiškei padėjo tapti populiaria ir šiuo metu ji sulaukia daugybės prodiuserių pasiūlymų, net yra gavusi užsakymą dainuoti vestuvėse. Tik, deja, jaunoji atlikėja šiuo metu jokių pasiūlymų nepriima, nes veiklos jai išties nestinga.

Martyna norėtų savo muzikinę karjerą tęsti net ir pasibaigus projektui ir išlaikyti tokį įvaizdį, koks yra dabar. „Šis įvaizdis man labai artimas, atitinka mane ir kol kas nenorėčiau nieko keisti. Kaip ir savo garbanų, iš kurių žmonės mane prisimena. Galiu pažadėti, kad mane dainuojančią gerbėjai dar tikrai išvys“, – sakė alytiškė.

Martyna nuoširdžiai dėkoja visiems ją palaikantiems žmonėms, kad jie tiki ja, o visa tai labai motyvuoja.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *