Alytaus Senamiesčio pradinė mokykla turi naują direktorę

J. Petkevičienė. A. Ramanausko-Vanago gimnazijos archyvo nuotr.

Dar viena Alytaus miesto švietimo įstaiga turės vadovą. Ketvirtadienį įvyko konkursas Senamiesčio pradinės mokyklos direktoriaus pareigoms užimti.

Jį laimėjo vienintelė konkurse dalyvavusi kandidatė – šiuo metu Adolfo Ramanausko-Vanago gimnazijoje direktoriaus pavaduotojos ugdymui pareigas einanti Jolita Petkevičienė.

Po konkurso kalbinta naujoji direktorė džiaugėsi pasiekusi to, ko siekė. „Man tikrai ne tas pats, koks bus ir yra Lietuvos švietimas, kaip bus ugdomi vaikai, kokios bus veiklos ar iniciatyvos. Manau, kad dirbdama mokyklos vadove aš galėsiu tas mintis ir strateginius tikslius sėkmingiau įgyvendinti bei vesti bendruomenę“, – sakė J. Petkevičienė.

Ji yra dirbusi Ugdymo plėtotės centre mokyklų veiklos tobulinimo konsultante bei kolegialaus grįžtamojo ryšio diegimo mokyklose mokymų lektore, buvo projekto „Lyderių laikas 3“ Alytaus miesto savivaldybės kūrybinės komandos vadovė.

Alytaus Senamiesčio pradinės mokyklos direktoriaus vieta atsilaisvino šių metų rugpjūčio pabaigoje, pensijinio amžiaus sulaukus ir iš pareigų pasitraukus ilgametei įstaigos vadovei Aldonai Marijonai Karalevičienei. „Naujam mokyklos vadovui linkiu įvertinti tai, kas sukurta ir pasinaudoti senais gerais dalykais bei patirtimi ir tik tuomet kurti naujoves“, – būsimam savo įpėdiniui išeidama į pensiją linkėjo A. M. Karalevičienė.

Konkursas Senamiesčio pradinės mokyklos pareigoms užimti buvo paskelbtas šių metų birželio 10 dieną.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *