Keliaujančių viešuoju transportu alytiškių laukė dovanos

Trečiadienio rytą Alytaus mieste autobusais važiavę keleiviai buvo netikėtai apdovanoti – į autobusus lipę „Kautros“ atstovai jiems dovanojo atšvaitus. Taip vežėjų atstovai norėjo priminti ir paskatinti keleivius keliauti saugiai.

„Šiandien lyg tyčia palikau atšvaitą kitoje rankinėje. Šiaip visuomet stengiuosi nešioti, kiek tik pamenu. Labai smagu, va ir kolegei paėmiau dovanų vieną“, – pasakojo keleivė Jūratė.

Viso akcijos metu keleiviams Alytaus miesto autobusuose buvo išdalinta per 500 vnt. atšvaitų.

„Trumpėjant dienoms norime atkreipti keleivių dėmesį į saugų keliavimą. Kelionė į darbą ar mokyklą, nėra tik kelionė autobusu. Tai yra ir kelionė pėsčiomis iki jo. Kuomet labai svarbu būti gerai matomiems, ypač mažiau apšviestose vietovėse. Smagu, kad keleiviai teigiamai priėmė atšvaitus. Dalis dar ir artimiesiems paėmė prižadėję nešioti“, – kalbėjo „Kautros“ marketingo vadovas Mindaugas Sakalauskas.

„Labai malonu, netikėta ir smagu. Iš karto smagiau keliauti į darbą“, – pasakojo keleivė Agnė.

Gėlių dalinimo akciją Alytaus miesto autobusuose organizavo keleivių vežėja UAB „Kautra“. Autobusuose šnekintos keleivės vieningai teigė visuomet laukiančios šios gražios šventės.

„Nors yra bumbančių, kad ši šventė iš senų laikų, man visuomet patinka gauti gėlių. Visada laukiu iš vaikino puokštės šią dieną. Gėlės gražu, primena, kad ateina pavasaris, iš karto gražesnė diena“, – juokėsi keleivė Deimantė.

Bendrovės „Kautra“ informacija

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *