Atidaryta sąskaita ugniagesiams premijuoti ir gaisro padariniams likviduoti

Alytaus miesto savivaldybė sulaukia vis daugiau skambučių ir elektroninių laiškų iš alytiškių, norinčių skirti lėšų Pramonės rajone gaisrą jau septintą dieną gesinantiems ugniagesiams gelbėtojams premijuoti ar ekstremalios situacijos padariniams likviduoti.

Atsižvelgdama į gražią alytiškių iniciatyvą, Alytaus miesto savivaldybė AB Šiaulių banke atidarė paramos lėšų sąskaitą LT467181200002130487, į kurią visi norintys  gali pervesti lėšų  ugniagesiams premijuoti ir ekstremalios situacijos likvidavimo išlaidoms apmokėti.

Norintys skirti lėšų ugniagesiams premijuoti, pervesdami lėšas paskirties eilutėje turi nurodyti „Ugniagesiams premijuoti“, jeigu  lėšas norite skirti ne tik ugniagesiams – rašykite „Ekstremalios situacijos likvidatoriams premijuoti“. Jeigu lėšas norite skirti ekstremalios situacijos pasekmėms likviduoti,  pervesdami lėšas paskirties eilutėje nurodykite „Ekstremaliai situacijai likviduoti“.

Alytaus miesto savivaldybės Komunikacijos skyriaus informacija

3 komentarai apie “Atidaryta sąskaita ugniagesiams premijuoti ir gaisro padariniams likviduoti

  1. Nors mes jau ir negyvename Alytuje, bet vistiek mūsų dusia yra čia. Gerai, kad galime paremti nors finansiškai. Mes kartu su visais Alytiškiai.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *