Alytuje ugdymo procesas stabdomas, popamokinė veikla – ne

Įvertindama prognozuojamą vėjo krypties pasikeitimą, Alytaus miesto savivaldybės ekstremalių situacijų komisija šį rytą nusprendė švietimo įstaigose koreguoti ugdymo procesą.

Pirmadienį bendrojo ugdymo mokyklose, Alytaus profesinio rengimo centre ir Kauno taikomosios dailės mokyklos Alytaus filiale vyks tik neformaliojo švietimo pamokos, todėl tėvai turi galimybę pasirinkti – leisti vaikus į mokyklą ar ne.

Lopšeliuose-darželiuose ir mokyklose -darželiuose, Alytaus muzikos mokykloje, Alytaus dailės mokykloje ir Alytaus jaunimo centre ugdymo procesas bus vykdomas, tačiau tėvams suteikiama teisė pasirinkti – leisti vaikus į įstaigas ar ne. Už nelankytą dieną tėveliams mokėti nereikės.

ATNAUJINTA

Sumažėjus dūmingumui nuo spalio 21 d. 17 val. ekstremalių situacijų komisija atšaukia draudimą ir grįžta prie rekomendacijos nevykdyti veiklos įmonėms esančioms Pramonės rajone. Esant būtinybei būti šioje teritorijoje, darbdaviai privalo aprūpinti savo darbuotojus kvėpavimo takus nuo cheminėmis taršos apsaugančiomis priemonėmis.

Draudimas įvažiuoti į Pramonės rajoną yra atšaukiamas.

Spalio 22 d. bendrojo ugdymo mokyklose, Alytaus profesinio rengimo centre ir Kauno taikomosios dailės mokyklos Alytaus filiale vyks tik neformaliojo švietimo pamokos, todėl tėvai turi galimybę pasirinkti – leisti vaikus į mokyklą ar ne. Lopšeliuose-darželiuose ir mokyklose -darželiuose, Alytaus muzikos mokykloje, Alytaus dailės mokykloje ir Alytaus jaunimo centre ugdymo procesas bus vykdomas, tačiau tėvams suteikiama teisė pasirinkti – leisti vaikus į įstaigas ar ne. Už vaikų nelankytą dieną mokėti nereikės.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *