„Alytaus arbatinė“ – ir uoliems sveikuoliams, ir išrankiems gurmanams

Veikiausiai tik retas alytiškis nežino Rotušės aikštėje įsikūrusios jaukiosios „Alytaus arbatinės“. Vieni čia nuolat perka kavą ar arbatą, kiti užsuka prieskonių ar aliejaus, treti duris praveria tenorėdami pasilabinti su pardavėjomis ar pasiteirauti apie naujienas lentynose.

Nedidukė „Alytaus arbatinė“ pasirodo tik iš pirmo žvilgsnio, nes prekių asortimentas joje ypač gausus, o pirkėjai, pasak pardavėjų Agnės bei Inetos, ne tik vietiniai alytiškiai, bet ir atvykėliai iš Druskininkų, Varėnos, Lazdijų: „Tenka išgirsti, kuo labai džiaugiamės, kad žmonės iš kitų miestų į Alytų atvažiuoja vien dėl mūsų parduotuvės“.

Vos pravėrus jos duris pasitinka malonūs, tarpusavyje susimaišę, tačiau derantys kavos, arbatos, vaistažolių ir prieskonių aromatai, pro akis nepraslysta lentynose išdėlioti meno kūrinius primenantys saldumynai bei įspūdingieji legendinės Kauno „Jiesios“ kaulinio porceliano puodeliai, čia pat ir „sveikuolių lentyna“ su natūraliais maisto papildais, eteriniais aliejais, kitais sveikuoliškais produktais.

Ant nedidelio stalelio – dailiai supakuoti „valgomų“ dovanų krepšeliai. „Tokie rinkiniai mūsų pirkėjų mėgstami ištisus metus ir įvairiomis progomis – gimtadienio, profesinės dienos ar didžiųjų žiemos švenčių. Tiesa, prieš pastarąsias tenka suktis sparčiau, nes jie tiesiog išgraibstomi“, – pažymi pardavėjos.

Penkiolika metų Alytaus miesto centre veikianti „Alytaus arbatinė“ – vienintelė specializuota tokio plataus asortimento parduotuvė Pietų Lietuvoje, turinti ką pasiūlyti tiek išrankiausiam gurmanui, tiek taupančiam, tačiau kokybę vertinančiam pirkėjui.

Pastaruoju metu vis dažniau į ją užsuka įvairių sveikatos problemų prispausti žmonės, ieškantys retesnių vaistažolių ar išskirtinių aliejų. „Malonu, kad galime jiems pagelbėti, o jei ko ir nepavyksta rasti, užsakome“, – sako Agnė ir Ineta, gerai susipažinusios su parduodamų produktų gerosiomis savybėmis bei nauda, nestokojančios savo žinių pirkėjams.

Šiemet 15-ąjį gimtadienį švenčianti „Alytaus arbatinė“ ištisus metus džiugina savo pirkėjus – įvairiomis akcijomis, nuolaidomis, dovanomis, vaišina skaniomis ir sveikomis naujienomis. Jau netrukus joje bus galima įsigyti ir išskirtinai žiemiškų arbatų bei saldumynų, pagardintų obuoliais bei cinamonu.

Klientams parduotuvė gali pasiūlyti aukščiausios kokybės prekių pačiomis geriausiomis kainomis, kadangi ją valdanti bendrovė „Arbatos rojus“ užsiima didmenine prekyba ir didžiąją dalį produktų pati importuoja, tiesiogiai perka iš gamintojų.

„Arbatinės pirkėjai ypač vertina vietinių, Dzūkijos krašto gamintojų, produkciją, mėgsta tai, kas sava, todėl nuolat ieškome norinčių bendradarbiauti, mielai dzūkų siūlomus produktus įtrauktume į parduotuvės asortimentą“, – sako bendrovės „Arbatos rojus“ direktorė Jolanta Skorupskienė.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *